App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Smart son

Skrev tidigare om min dotter som ska byta dagisgrupp. Idag var jag på utvecklingssamtal för sonen, han fyller 2 år idag, å hans fröken tyckte att han var som 3 åringarna. Talet, minnet, intresserna, ja allt. Tror ni jag är stolt nu :-)

2013-05-28
Westerholm
Westerholm

själv har jag sex barn, de utvecklas olika allihopa och jag är stolt över dem alla. avskyr när man jämför barn, har ni någonsin sett en vuxen krypa? alla människor är olika. märklig pedagog som jämför barnen på detta sätt!!

2013-06-01
jenccy
jenccy

Håller med adde86. Att bedöma barn på det där viset är verkligen inget en utbildad förskollärare borde syssla med. Så nu har jag sagt det, inget illa menat..

2013-05-28
Bartmar
Bartmar

Fullträff gånger två! :) du borde vara otroligt stolt. Tkr dock att fsk-lärarna gör fel som så tydligt åldersfördelar barnens utveckling då inget barn är d andra likto alla utvecklas i sin egen takt. På min förskola berättar vi om barnet o dess utveckling utan att jämföra m andra åldrar. Men det är jättekul att dina små är så med o duktiga :)

2013-05-28
Adde86
Adde86

hehe samma här. min är 2,5 och är långt före andra i hans ålder. grovmotorik, finmotorik, tal och lägger svårare puzzel och spelar även lite sällskaps spel med de äldre. en kompis sa att vår son får andra 2 åringar att verka efter x). stolt är man nog oavsett över sitt barn men man blir lite mallig ;)

2013-05-28
Litsen1
Litsen1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...