App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bli så arg

Gaaah.. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Min sambo har nyligen Blevit arbetslös och gå hemma. Jag jobbar dagligen mellan 08.00-16.30 och måste gå upp 06.15 för att hinna lämna dottern på dagis och äta mm.. Min sambo gör inte ett skit hemma, när jag slutar jobba får jag ställa mig och städa eller diska! För han inte orkat eller varit ute och kört med sina vänner.. Vi har nyss skaffat en valp som inte alls e rumsren. Han vill jag ska hjälpa till och rasta den också. På morgonen innan jag går till jobbet som jag inte alls har tid med och när jag kommer hem från jobbet för han har haft den hela dagen !!! Jag blir så arg, besviken och irriterad! Sa till han att vi kunde lämna tillbaka hunden om de va ett sånt problem! Men de ville han inte. Jag är gravid i v28 och orkar inte så värst mycket nu i slutet men ändå känns de som jag inte vill hem efter jobbet! Trött på allt detta. Visst har de hänt en enstaka gång att han damsugit eller torkat golven men inget mer! Vad gör jag? Han lyssnar inte mer. Detta manfolk lata och bortskämda!

2013-05-28
GISN
GISN

Tycker synd om alla er 😔 min man har inte varit sån här innan. Han vs mycket hjälpsammoch förstående innan men när han blev arbetslös va de som allt förnuft gick ur honom och han blev lat och ego. Bara för han tvätta igår så tror han att han ska få värsta guld stjärnan men de ända jag säger är när jag va arbetslös gjorde jag allt här hemma! Då blir han tyst. Får prata med han ikväll

2013-05-29
GISN
GISN

Låter som mitt ex... Jag pallade inte, och då hade vi varken barn, hund eller graviditet. Är han värd att kämpa för så måste du ställa honom mot väggen och berätta hur du har det. Annars blir det snart du som går in i väggen. Det kommer ju inte bli lättare med ett litet spädbarn uppepå detta...

2013-05-28
Zorrolouise
Zorrolouise

Sicken mansgris det låter som... Hur blev han fostrad? Är han van att göra saker i hemmet? Du får stå på dig! Se till att han gör mer saker hemma för nu är det Du som försörjer Er och du har rätt att ställa krav!! Lycka till!! Skickar styrke kramar till dig o dottern.

2013-05-28
Chrustelusuani
Chrustelusuani

Tyvärr vet jag inte vad jag ska göra längre :/ till och med nu när jag sluta jobba så fort vi kom hem så gjorde jag mat sen stack han. Vi har sett varandra 10min idag och jag riktigt dåligt av allt detta. Jag väntar hans barn och han bryr sig bara om sig själv och lämnar mig med ett hem som ser ut som katastrof och en hund och ett barn och hög gravid! Vist han har tvättat idag men de va för jag tvinga honom!

2013-05-28
GISN
GISN

Vför det första kan han gott lämna dottern.. även om det inte e hans biologiska så borde han behandla henne som det om ni dessutom får ett gemensamt barn nu!
Han kan gott städa lite åxå eller iaf hålla ordning om han e själv hemma hela dagarna..
Hunden borde inte heller vara ett problem.. å är den det redan nu hade jag gjort mej av med den illa kvickt för det blir svårare ju äldre den blir!

2013-05-28
osisen
osisen

Svårt det där! :P min sambo gör inte mkt hemma men om han var ledig när jag jobbade så städade han alltid! :P hade nog aldrig stått ut med någon sådan. :/ valp på köpet med! Bara det tar ju massa tid!

2013-05-28
babyonboardhere
babyonboardhere

Okej, kan ju säga att det börjar bli jobbigt! Men han har blivit väldigt gnällig också. Kan de vara att han e sympati gravid? Jag har ensam vårdnad om min dotter som har en annan biologisk pappa. Så jag får heltid! Tror jag det är iaf :) ska prata med dagis idag :)

2013-05-28
GISN
GISN

15timmar gäller här.

Jag förstår hur otroligt frustrerande det är då min sambo också blivit handlingsförlamad tillfällendå han blivit arbetslös. Det är precis som att han bara stängt av. Som tur är har han haft god hand om sonen när han varit hemma, men annars inget.

Jag har lärt mig att det som händer min sambo är att han går in i en lindrig till måttlig depression där han mest av allt känner sig oduglig. Det är inget han erkännt just då utan det har kommit fram succesivt under våra år tillsammans.

2013-05-28
Levena
Levena

Då hade jag också blivit helt galen! Får eran dotter gå heltid på dagis? Här är det 25 timmar i veckan som gäller vid arbetssökande.

2013-05-28
jenturs85
jenturs85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...