App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gå,gå och gå!

Dottern på nio månader har insett att man kan röra benen framåt och faktiskt GÅ med hjälp av att mamma/pappa/anhörig håller i händerna och håller balansen åt henne. Problemet är nu bara att hon blir fullkomligt vansinnig om hon inte får upp och gå, så fort man sätter ner henne så blir det ramaskri. Gåstol och gåvagn fungerar inte alls, hon har inte förstånd/balans till att själv hålla i sig i saker för att förflytta sig. Jag har försökt att strunta i utbrottet som sker men dottern kan hålla på i timmar, och ansiktet kan få en antydning av blå färg, vilket gör att samvetet kommer in och självklart får dottern som hon vill... Vad ska man göra?

2013-05-27
Ung_mamma
Ung_mamma

Ja den perioden sliter på ryggen ;-) Jag körde hårt med att köra sonen lära gå vagnen, la i två handlar så att den inte tippade och så var man med några gånger sedan förstod han tillslut. Men visst gick man runt mycket. Båda mina började gå när de precis fyllt 9mån så den dör tiden att gå krökt gick ändå fort förbi, för vår del. Våra älskade även gåstolen vilket så klart var en skön avlastning!

2013-05-27
emcb
emcb

Härda lite tills hon lär sig gå ordentligt i den. Annars ska det väl finnas nån typ av sele så man inte behöver bryta ryggen av sig...

2013-05-27
Yrwen
Yrwen

Hoppgungan har aldrig fungerat på min lilla, hon tycker inte alls att det är roligt, tyvärr...
Yrwen: Jag vet mycket väl vad en gåstol är och hur den fungerar! Jag skrev även i inlägget att den inte fungerar till min lilla då hon blir vansinnig "så fort man sätter ner henne" :)

2013-05-27
Ung_mamma
Ung_mamma

Alltså en gåstol sitter ju barnet i och går runt med...

2013-05-27
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...