App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på viktnedgång

Behöver tips på hur man går ner i vikt. Jag vill bli av med 10 gravkilon. Jag är ganska stor i maten i vanliga fall. Senaste veckorna har jag haft en app där man kan skriva in vad man äter och hur många kalorier man ska äta. Detta har inneburit att jag ätit ungefär samma mat men ganska mycket mindre än vanligt. Har en gräns på ca 1900 kalorier. Vågar inte äta för lite eftersom jag ammar. Men vad händer? Jo jag har gått UPP i vikt!!! Det är om jag möjligen kanske har rört på mig något mindre än vanligt under dessa veckor. Men suttit still har jag inte gjort! Vad besviken man blir!! :( Tar gärna tips från alla håll eftersom alla kroppar är olika. En vän till mig har gjort på samma sätt som jag och rasat i vikt! Gärna tips både före och efter amning :)

2013-05-27
Iffe
Iffe

Ja jag äter samma mat fast mindre mängd. Men jag tycker ändå det är konstigt att jag gått upp! Om man jämför då att nu äter jag 1900 och förut kanske 2500 av samma sak?! Får inte ihop den ekvationen!
Men som du säger där att investerar jag i bättre kalorier så kanske jag går ner. Mycket ligger antagligen där :)

2013-05-27
Iffe
Iffe

Det ska jag prova! Tack!

2013-05-27
Iffe
Iffe

Tack :)

2013-05-27
Iffe
Iffe

Tack :)

2013-05-27
Iffe
Iffe

Jag har ju med appen försökt att få överblick över matintaget och äter mindre än förut. Tycker det är konstigt att jag har gått upp då!

Det dumma är att Google väller över av sånt här! Jag har googlat men gett upp. För på en sida så står det en sak och det verkar jättebra! Och på nästa sida så är just det bara skit! Tänkte att erfarenheter kanske är bättre :)

2013-05-27
Iffe
Iffe

Okej, är LCHF okej när man ammar alltså? :)

2013-05-27
Iffe
Iffe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...