App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

sova på mage?

min 12dagars har inte haft några speciella problem med sömnen. men ikväll vägrar hon sova då hon har massa luft i magen som inte vill ut hur mkt vi än försöker. (antar vi) hon är vväldigt glupsk när hon äter med så kan ju va magont för att de går för fort med. men iaf vidare till problemet, hon somnar på oss men så fort vi lägger henne i sängen så börjar hon illvråla. förutom när hon ligger på mage. vågar jag låta henne sova på mage inatt? hon vänder själv huvudet när vi står bredvid och orkar hålla uppe de rätt långa stunder. ska köpa droppar i morrn tänkte ja för å se om de blir bättre.

2013-05-26
sandra988
sandra988

Min pojke VÄGRADE sova på nåt annat sätt än på mage så det var bara att gilla läget. :S tror inte det är nån större fara ibland. Är man nervös kan man ju köpa ett sånt andningslarm.

2013-05-27
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 10 månader

efter ett tag stensomna hon på rygg och sov 6 timmar:-) får se om de blir bättre idag när ja matar med flaska. annars blir de droppar:-)

2013-05-27
sandra988
sandra988

Jag lät min son sova på mage någon enstaka gång på natten. På dagen sov han ofta på mitt bröst/mage och det kändes mer okej eftersom jag hade koll på honom. Min son hade också lite problem med magen men efter att vi gav honom sempers magdroppar så blev de bättre efter några dagar. Hoppas din lille med blir det, annars vet jag att det fins minifom att köpa med det ska tydligen med va bra för magen bl.a. Lycka till och gör de som känns rätt för dig/ditt barn :)

2013-05-26
Gabriiellla
Gabriiellla
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...