App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

2-dygnskryssning med 11-månadersbebis

Finns det någon här som gjort en 2-dygnskryssning med er bebis? Vilket bolag åkte ni med? Vart? Hur gick det? Det har varit jättemycket för ett ganska bra tag nu, vi är mitt uppe i en flytt, mannen har jobbat häcken av sig med sitt företag, nära och kära har gått bort etc. etc. Därför känner vi att vi skulle vilja åka bort. Inte långt bort eller länge, bara få komma bort från alla måsten en stund. Vi har som grädde på moset faktiskt lyckats få hundpassning till våra 2 hundar (inte det lättaste). Därför funderar vi nu på att åka på en 2-dygnskryssning till Riga lite senare i sommar, och självklart ska sonen på då 11 månader följa med. Mitt i veckan, givetvs, så vi slipper undan de värsta partajsällskapen. Undrar mest om det är någon som gjort en liknande resa och tänkte på något särskilt/glömde tänka på något särskilt inför och under resan.

2013-05-26
lottaochjesper
lottaochjesper

Vi åkte julkryssning med vikingline till finland när sonen var 1,5år. De var jätte barnvänliga och det fanns microvågsugn i lekrummet så man kunde värma välling/barnmat. Vi tog med oss sempers färdigvälling. Funkade kanonbra.

2013-05-26
Levena
Levena

Vi flög till Prag med 11-månaders. Bodde i lägenhet, men hade nu valt hotell istället. Trodde det var smart med självhushåll, men allt finns ju på hotell och säkert på kryssning med. Om ni har vällingätare är det smart att ta med termos och fylla med hett tevatten i restaurangen. Sen det vanliga - välfylld skötväska med hundbajspåsar till blöjorna och underlägg att ha vid blöjbyte. Liten leksaksväska med spännande saker. Snabba mellanmål att 'trolla' fram.

2013-05-26
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...