App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tokig!!

Drar snart av mig håret och skriker mig hes!!! Ungen vägrar sova.. Hon e skit dryg.. Säger man till henne slutar hon i te.. Slutar att man skriker till henne och hon skrattar!! Till vilo stunderna är de precis likadant.. Hon har varit så duktig innan.. Va tusan ska man göra? Ligger i sängen bredvid henne..

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Imorgon börjar vi med att ta bort vilan.. Tar mer kraft att gå henne till att vila än att underhålla henne..

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Ta bort dagvilan. Om de behöver det senare tex på förskolan, så är det bara att börja igen. Det är inget konstigt, behöver de vila så går det lätt att införa det igen. Och det bästa är att man slipper göra det själv, bara säger till personalen så lägger de barnet på dagen. Oftast går det hur bra som helst att vila när många andra gör samma sak samtidigt!

2013-05-26
solskensmamman
solskensmamman

Dottern har alltid somnat mellan 19-20.. Vilat runt 12.. Ja vi får väl mixtra o se.. Lite drygt nu när de snart kommer en bebis med.. :/ ja vi går se!!

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Min dotter är väldigt aktiv från början. Hon ska pilla på, dra ut, öppna , slänga, dra, göra sönder och det gör mig tokig men hon är bara ett barn som är nyfiken och jag vill bara få behålla mina saker hela men det kan jag la glömma , 🙊 ähh spela roll kan köpa massa nytt och fint senare. Hon är värd guld. Men då hon är så aktiv så sover hon 2 timmar om dagen mellan 11-13 och somnar för natten mellan 7-8 och har Börjat sova ut hela kvällarna peppar peppar, kommer dra ner på tiden men just nu behöver hon det verkligen

2013-05-26
babybo
babybo

Vi började med stora när hon var 1,5 år att mixtra med dagsömnen, då blev kvoten max 45 min, förra sommaren max 30 min och i slutet av sommaren hade vi tagit bort den helt, då hade hon precis fyllt 2 år.

2013-05-26
Yrwen
Yrwen

Har testar att pilla håret, de gillar hon inte.. Smeker på ryggen.. Då blir hon tokig.. Antagligen för att hon vet att hon kan somna av de.. Försöka några dagar utan vila kanske?

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Min är 2år och sover 45min-1tim på dagen, absolut inte mer. Men han är inne i en period då han verkar ha myror i hela kroppen när han ska somna. Fast att han är jätte trött kan han inte ligga still, han snurrar, sparkar, pillar på allt och inget. Även när ögonen äntligen går igen fortsätter han att vifta med armarna. Har märkt att det ibland fungerar att stryka honom över ryggen eller pannan för att få honom att slappna av.

2013-05-26
emcb
emcb

Har dragit ner på sömnen.. Får inte sova längre än 1 timma!! Ibland bilar Jon inte alla för att jag inte orkar bråka.. Då är hon helt väck runt 17 tiden..

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Hon blir två om en månad.. Ibland har hon inte vilat middag och då sitter hon o svajar till sömns hör hemma.. Kanske skulle testa ta bort vilan helt på dagen.. Å se om de blir nån ändring.. :( snart kommer lillebror med... Suck :(

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Ålder? Min lilla på 8 månader är likadan...

Stora behöver aktiveras under dagen för att kunna somna smidigt på kvällen. Hon sover inte dagtid alls (i extremfall gör hon det) och det var vi tvungna att sluta med då hon annars inte somnade på kvällen,börja mixtra med dagsömnen och se om det gör någon skillnad, hjälper ju inte ikväll.... Kan ta upp till 3-4 veckor innan förändringen satt sig och gör verkan.

2013-05-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...