App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

va kör ni för dammsugare?

Vi har haft en miele i ca 8år ungefär och den börjar sjunga på sista versen, den fungerar men lite smågrejer som lossnar å går sönder.. Idag fick vi en ny dammsugare av mamma å pappa som farfar hade. En LUX 1 royal. Har aldrig hört talas om men det e tydligen någon lite dyrare variant, ganska tystgående o h den verkar suga rent även om det känns som den inte suger alls :O Är det någon som har den modellen? Den är stor och ganska tung men den hade lång sladd vilket jag saknat. Ganska tystgående också, iaf tystare än den andra. Vi hade en gång en ritkigt dålig dammsugare en sån här billig från typ rusta och jag var så arg på den sen köpte vi mielen och den kostade väl 2300-500kr och som sagt har vi varit supernöjda. Ska testa denna "nya" nu annars kommer vi nog köpa en miele till det har ju verkligen varit kvalitet på den Oj vilken ospännande tråd detta blev hahahaha.. men jaja.. va kör ni? Budget? Medel?värsting? Allergifilter? Tystgående? Och ni med centraldammsugarr hur funkar det egentligen?

2013-05-26
osisen
osisen

Electrolux classic silence super nöjd med den :-)

2013-05-27
babybo
babybo

en miele, jättebra men vi är sugna på en vattendammsugare, inte för att vår är dålig lr trasig utan för att de verkar så mkt bättre med vtn.

2013-05-27
jenccy
jenccy

Har en Electrolux ultra silence. Super nöjd! Jag har jobbat på en fabrik som tillverkade dammsugspåsar för ett par år sedan och jag kan inte säga något om Lux dammsugare men minns att påsarna och filterna vart sviiiin dyra jämfört med tex s-bag som passar många andra märken..

2013-05-27
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader

Hat rn Electrolux Ultra New Silencer, har haft den i ca 3-4 år, nu har vi lyckats haft sönder munstycket, eller delen som håller munstycket, ska bara byta det så funkar den klickrent igen. Men den funkar kanonbra tycker jag, relativt tyst och suger bra, även om man sänker sugförmågan så suger den bra.

2013-05-26
Yrwen
Yrwen

Vi fick en av sambons föräldrar när vi flytta ihop så vi valde elektrulux ultrasilence jättebra och ganska tyst. Den var värd sina pengar och oftast håller ju dammsugarna ganska länge om man lagt ner lite pengar :)

2013-05-26
Idussen
Idussen

Just det glömde skriva att den håll snart 4 år:)

2013-05-26
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader

Vi köpte en budget på netonet för typ 400kr det är nog det bästa köp jag gjort jättebra kanske inte jättetyst men det blir rent:)

2013-05-26
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader

ja tysta dammsugare e ju inte helt fel alltså..  :D Jag hatar verkligen dammsugarljud!

2013-05-26
osisen
osisen

Har förresten 'tvingat' mamma och syskon att köpa samma när de bytt och alla är lika nöjda. Annars verkar det kanon med en självgående sk dammsugarrobot.

2013-05-26
solskensmamman
solskensmamman

Pr = år...

2013-05-26
solskensmamman
solskensmamman

Elektrolux ultra silence, eller något liknande namn. Tyst och mkt bra. Köpte på rea för ca 1000 kr. Är inne på sitt tionde pr och fortfarande tipptopp!

2013-05-26
solskensmamman
solskensmamman

Ber om ursäkt för den lillaupprepningen angående ljudnivån ;-) sååååå tystgående var den inte så jag behövde skriva det två ggr :-)

2013-05-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...