App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Miniform eller Semper magdroppar?

Ger ni eller har gett ngn av dem? Vilken är bäst? När började ni med dem? Min pojke är 1 vecka nu och det verkar köra endel i magen på honom så vi funderar på om vi ska börja ge ngn utav dessa....

2013-05-26
Hnoss
Hnoss
Bebis på 16 månader

Vi frågade på BVC vilken de rekommenderade, och en sköterska sanatt Minifom tydligen har något cancerframkallande ämne i sig och sa åt oss att då hellre köpa Sempers. Som förstagångsförälder lyssnar man ju snällt... ;)

2013-05-27
Parentes
Parentes

använder inget av dem, dricker anis/fänkålste nu å jag helammar å d funkar hur bar som helst med bajs å gaser...å det har hjälpt jättemycket! många "kolikbarn" kan vara överkänsliga mot mjölkprotein eller ha nån slags allergi, det kan inte vara något sådant? ..vår första son fick mjölkproteinallergi/spannmålsproblem tack vare att de tillmatade han på bb då han vägde under 3 kg vid födsel (han vägde för lite att vara född i vecka 40)

2013-05-27
wintersorrow
wintersorrow

Vi körde båda men de va fortfarande otroligt mycket skrik å magknip, de kanske minskade med 10-20%, men de va ju såklart bättre med än utan. Förväntar dig ingen mirakel, alla barn reagerar så olika på dom så bli inte för besviken om de inte ger så stor effekt som du önskar. Lycka till med vilken du än väljer å förhoppningvis funkar de kanonbra för er =)

2013-05-26
stiina123
stiina123
Bebis på 17 månader

Vi körde båda och blev en helt annan bebis!

2013-05-26
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Har semper hemma nu. Hon har fått det två gånger när vi tyckt att det var länge sen hon bajsa och varje gång har det exploderat efteråt i hennes blöja. Vet inte om det bara är en tillfällighet. :-)

2013-05-26
beckusen
beckusen

Testade semper.. Gjorde absolut ingen verkan.. Men minifom hjälpte mkt!! De e sån skillnad.. På vissa e det tvärtom..

2013-05-26
Linz
Linz
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...