App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det här med att rapa sin bebis....

Gör ni det efter varje amning? Håller upp mot axeln och rapar bebis? Min pojk somnar ju vid bröstet och tar jag upp honom för att rapa så vaknar han ju. Tycker det är svårt att veta vad jag ska göra. Han är duktig på att prutta och rapa på egen hand.

2013-05-26
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 1 månader

Rapar jag inte Emanuel så kräks han jätte mycket! Eller har hänt några gånger så jag är jätte Nojig så jag måste rapa han även fast han somnar, och det gör han jämt!

2013-05-27
FriidaN
FriidaN

Min dotter rapade sällan när jag hade ammat henne. Bvc-sköterskan sa till oss när hon var på första hem-besöket att rapar brukar komma automatiskt om det behövs.

2013-05-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Min son behöver rapas efter varje måltid annars får han magknip o ont i magen. Ibland pausar han mitt i, rapas o fortsätter sen äta lite till. Han äter väldigt fort oxo, är en glupsk liten kille o stor i maten så d blir för mkt luft för magen att hantera. Han kan oxo somna efter maten men jag lägger upp honom på brästet så han är i upprätt läge o då fortsätter han oftast att sova o rapar i sömnen. På natten rapar jag honom inte utan lägger honom på sidan så får han ut luften o kräk själv om d behövs.

2013-05-27
Adde86
Adde86

Gjorde exakt som dig, ammade barnen tills de somnade vid bröstet och rapade aldrig mina barn, de led aldrig av det och de sov jätte skönt! Du behöver ju inte rapa ditt barn om det inte har behov utav det-..

2013-05-27
SandyMarie
SandyMarie

Jag gjorde efter varje måltid och fick till rampen genom att hålla lillen emot mig men sedan tippa henne bakåt så luften trycks uppåt funkade varje gång

2013-05-26
babybo
babybo

Jag hade ett helsike med rapning.. Rapa hon inte så blev de snabbt knip i mage.. O de va inte ofta ja fick henne till att rapa.. Men sambon lyckades varenda gång.. Märkligt de där!!

2013-05-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...