App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Oktober 2013

Hejsan alla blivande oktober mammor! Hur går det för er? Idag är det morsdag och för mig har det gått 45% av tiden jag väntar på rul om ca 1 vecka, har ni gjort rul och tog ni reda på kön eller hur funderade ni kring detta? Jag är i valet och kvalet kring kön då pappan inte vill ;) hur ska jag övertyga honom :P hur som helst så vore det skoj att se hur många vi är /bf 27/10 längtar nå fruktansvärt dit med alla mina krämpor men hoppas ändå på en fin sommar innan dess

2013-05-26
Helbeng
Helbeng

Fick se en underbar liten krabat där inne idag 😄 den kröp ihop och meddelade oss att vi får allt vänta innan ni får veta om jag är kille eller tjej, bm såg inte ett dugg ang könet. Vi har beställt barnvagn i dag (brio happy med rejäla lufthjul) man fick lägga handpenning nu som man får tillbaka om det händer något, vi hämtar inte vagnen förrän det närmar sig.... Bf är fortfarande 27/10 och halva tiden har nu gått sååååå underbart ❤❤❤❤

2013-06-04
Helbeng
Helbeng

Ja nu har väl de flesta kommit halvvägs? :-) Fick ni också mejlet från Libero att nu "börjar den enklare delen av graviditeten?" Tycker ni det stämmer? ;-P

2013-06-02
ChildofJune
ChildofJune

För mig går det bara bra! Har varit ett väldans flyt senaste tiden, först fick jag ärva mina gamla barndomsvänners spjälsäng, sedan fick jag en vagn (dock för större barn) och nu kanske kanske jag får en lägenhet att hyra snart! Så ivrig och glad. Mår mycket bättre än någonsin, lite halsbränna men det går att leva med.
 Jodu, var väldigt kluven angående könet, pojkvännen ville nog veta, mamma ville defenetivt veta och jag har alltid tänkt jag vill veta när "den" föds, men nu var jag bara alldeles för bergsäker på att det var en pojke redan vid plusset. RUL i v 18 såg jag snoppen men vi frågade inte om det, två veckor senare blev vi tvugna att fråga och minsann hade jag rätt, vore jag inte så säker skulle jag nog velat vänta. Fast jag är bara glad över att kunna säga han, eller min son.
 BF 16de så bara ca 20 veckor dit! Längtar också, men ska bli mysigt med en gravidsommar innan dess, säkert jobbig också, men ändå, bara få slappa och svettas fritt ;) Sen till vintern har vi en liten knodd att gosa med, ta hand och ge all kärlek till!

2013-05-30
Trollbarn
Trollbarn

Imorgon ska vi till BM och lyssna på hjärtljuden. Storasyster ska få följa med, så ska vi se om hon kan börja förstå att det faktiskt finns någon i mammas mage ;-) Har försökt visa och förklara att det bor en bebis där, men hon drar bara upp sin egen tröja och pekar på sin mage ;-) Eller klappar på min och säger "mamma ont i magen"...

2013-05-29
ChildofJune
ChildofJune

Underbart att läsa det ni andra skriver. Jag är i en dålig svacka just nu där allt bara är jobbigt och smärtorna tar över känslan och nu känner jag att jag blev peppad av er på nåt konstigt vis. Med dottern så tog vi inte reda på könet och jag älskar henne över allt annat denna gång vill jag veta könet inte för att det egentligen spelar nån roll men jag vill shoppa :D vi har precis en vecka kvar nu så vi får väl se om vi kommer hem och vet, det kanske gör sig själv också om man ser en snopp haha

2013-05-28
Helbeng
Helbeng

För oss är inköp inte så aktuellt då vi har det mesta sedan innan ;-) Dock behöver vi en ny vagn, så det kikar vi lite smått efter. Dyker det upp någon passande så köper vi den nog. Men jag har börjat sy och sticka lite nya babysaker.

2013-05-27
ChildofJune
ChildofJune

BF 28/10 längtar så då jag varit sängliggande i 3 mån för hyperemesis. Illamåendet är fortfarande kvar men inte spyorna. Har RUL nästa vecka ska bli så kul! Vill veta kön om det går är så nyfiken. Någon som börjat köpa saker till bebisen än?

2013-05-27
Newbie84
Newbie84

Allt jag sett på rul är en underbar liten individ, är helt förälskad i den oavsett vilket kön den har. Och vad gäller planering och inköp så vet jag vad en bebis behöver. Tycker att man kan göra det personligt utan att för den sakens skull kategorisera in bebisen i ett kön eller låsa in sig på diverse färger som man själv kopplar ihop med det ena eller andra könet. Alla gör precis som de själva vill, och jag pekar inte ut någon heller. Men börjar tröttna på att få höra att jag inte kan knyta an till barnet i magen på samma sätt för att jag inte vet könet. Jag älskar ju min dotter nu för att hon är mitt barn, älskade henne inte mindre då hon var "könlös" i magen.

Har många babykläder kvar efter dottern i regnbågens alla färger. Ska sy ett eget babynest i ett babytyg med små figurer på, med grön botten ex - vilket jag anser passar bra till individen i min mage.

2013-05-27
ChildofJune
ChildofJune

Jag har gått 50% bf 11/10 gjorde UL den 8 maj det vart en kille som jag och alla andra trodde=) och precis vad jag och sambon ville ha, tur nog så var det bara en! 2 första gången blir jobbigt!

2013-05-26
miliaxie
miliaxie

Kallunkan: vad jobbar du med eftersom du är sjukskriven?

2013-05-26
Helbeng
Helbeng

Millisg: vad räknade du upp för fördelar, mina verkar inte hjälpa ;)

2013-05-26
Helbeng
Helbeng

Jag är i v 21+3 och har bf 2/10. Var på rul två ggr och ville veta könet men tanten vägrade så det är en kiwi för tillfället i magen ^^ är sjukskriven för foglossning på heltid nu och annars har allt vart strålande! Tror aldrig jag längtat så mycket efter hösten :)

2013-05-26
Kallunkan
Kallunkan

Hej!

Nu har jag gått halva tiden! Är foglossningen som är värst för mig just nu... Vi var på rul förra veckan och fick se en underbar liten bebis. Kön är vi inte intresserade av att veta i förväg. Fick BF 17/10 efter rul.

2013-05-26
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...