App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon av er tjejer modell kort med mc?

Iså fall vilken mc kör ni? En av mina livsdrömmar (kanske den största) är att skaffa mc. Så länge jag kan minnas har jag velat ha det, av olika anledningar (barn å pengar) har det inte varit läge Nu däremot kan jag vara drömmen ett steg närmare, hoppas jag men inser att jag inte kan ett skit om motorcyklar :O Jag vet vad jag vill ha men jag vet inte om det är för stort. Jag får ju naturligtvis kolla irl men funderar på vad tjejer brukar köra, finns det någon "tjejmodell" Bror köpte ju en honda shadow 1100, men den är gigantisk å andra sidan e han 186cm lång å väger 120kg! Jag är 164 å väger ca 60 :O Jag har inte råd å försäkra em touringhoj eller sporthoj som det verkar. Så custom e vad som gäller. Drömmer om en avskalad maruder men frågan är om den e för stor/bred/hög. Vad brukar tjejer köra? Någon som vet?

2013-05-25
osisen
osisen

Den kanske e är lite mindre än en maruder?
Tror du din mc skulle funka som en första? Känner inte någrs tjejer med mc som man kan fråga ju :-) å killar har ju lättare med tanke på att de ofta e både större å defintivt starkare..

2013-05-25
osisen
osisen

Pappa tycker ju virago e bra till mej men jag tycker ju de e lite småfula :-) har även kikat på intruder men samma där..
Man vill ju känna att man har en motorcykel man kan hantera själv särskillt som första hoj! Men dragstar e ju faktiskt snygg den med :-):-) kanske ska kika på en sån åxå ;-)

2013-05-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...