App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Morr!!!

Sen jag fick barn hatar jag parkera bilen det spelar ingen roll var jag ställer mig när jag kommer tillbaka tull Nilen och ska stoppa in sonen så har alltid något pucko parkerat alldeles för nära på den sidan han sitter hur sjutton ska man kunna få in en bilstol när man har typ tre fyra dm emellan bilarna även om hela parkeringen är tom så ska det stå någon på höger sida om mig. Så igår fick jag flytta på bilen för att få in sonen morr... Fler som har samma problem?

2013-05-24
Idussen
Idussen
Barn på 3 år och 9 månader

Bara utanför biltema och citygross och där står alla andra tom svärfar... Jag ställer mig oxå numera långt ifrån men inte sjutton hjälper det. Fick krypa in från andra sidan en dag. Man hinner ju Inte vänta på att idioten ska komma tillbaka men ska sjutton börja skriva lappar

2013-05-25
Idussen
Idussen

Nellie66: ja för så mycket tid har de flesta småbarnsföräldrar att man kan vänta och säga till folk som parkerat fel ;-) Här har man aldrig chans att parkera på familje P, alltid fullt!

2013-05-24
emcb
emcb

Nä, bara på större typ varuhus men som tidigare skrev. Dom används av andra lata som inte ens har barnvagn eller barn..

2013-05-24
jessicamalin
jessicamalin

på familje parkeringen står ju alltid vanligt folk utan barn, folk som är bekväma!!! *arg*

2013-05-24
lelin83
lelin83

JA! Varenda gång jag parkerar så nog fasen ställer sig nån bredvid. Trots att jag stället mig långt bort där ingen står eller att hela parkeringen är fri. Blir såå satans arg.

2013-05-24
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...