App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Så ledsen :(

När mannen ser d som en syssla att jag ber honom städa istället för att gå till gymmet då jag tröstat gråtade bebis i stort sett hela dagen o inte orkat m nåt annat gör mig riktigt besviken o ledsen. Ska jag ens behöva be honom om d när han märker hur sliten jag är o nästan m gråten i halsen beskriver hur dagen har varit. Dessutom beter han sig så konstigt ibland. Han är gullig o mysig när d bara e vi hemma men har vi besök så blir han så tvär då jag bara har lust att klippa till honom. Nu har vi gått o lagt oss utan att knappt säga go natt. Trötta båda två. O d sliter i mitt hjärta. Vad har hänt?! Hoppas att d bara e tillfälligt för jag klarar inte av att ha d så här... Usch, är så kedsen så tårarna bara rinner. Hur tänker han när han tror att han kan fortsätta som innan o jag ska va hemma m bebis hela dagen o hela kvällen. D va inte d vi kom överrens om före bebis ankomst o d e inte sån han e egentligen. Jag vill prata m honom om d men jag är så instabil nu efter förlossningen att jag bara gråter när jag vill prata om nåt som är jobbigt... :'(((((((

2013-05-23
Adde86
Adde86

Känner precis som du! Visst, min sambo hjälper till en hel del hemma men han ser liksom inte vad som behöver göras så jag måste ju be honom hela tiden. Det är otroligt irriterande och tyvärr blir jag ofta sur och vresig på rösten när jag hela tiden måste be om hjälp här hemma. Han kan komma hem från jobbet och sätta sig med ipaden istället för att ta tag i allt som måste göras, som jag inte hinner.. Herregud man är ju glad om man hinner ta en dusch utan en skrikande bebis.. Jag kan inte låta bli att tänka att jag är väl egoistisk men en månads sömnbrist tär ju liksom på en och då behöver man ju all hjälp man kan få. Vår stora pojk har börjat krångla vid läggdags, vi börjar vid sju men han sover inte förrän närmare tio på kvällen. Kvällen är dessutom den enda tiden min sambo kan ta lillen så att jag kan lägga mig tidigt. Ändå frågar min sambo om han kan åka o spela fotboll. Är jag självisk som säger nej? Hur ska jag få till nattningen av båda barnen själv? Storebror är svartsjuk och accepterar inte att man måste trösta lillebror som ofta är ledsen på kvällen..

2013-05-24
Bartmar
Bartmar

Skrev precis en liknande tråd, och känner nästan att jag ibland är ensam om att känna såhär, men tydligen inte! Vi har dock inte fått bäbis än, men jag har bett min sambo att sakta ner sitt liv och hjälpa till mer hemma samt umgås mer med mig, men det känns som han bara ser det som sysslor och något han måste gå igenom, snarare än som något njutbart. Hans liv består av gymmet och sina vänner, blir så himla ledsen på han att jag med bara vill gråta :( Och han säger att han fattar, men det gör han verkligen inte! För han fattar inte att man är TVÅ om att ha barn och att man måste dela upp allt och göra det här tsammans! Stötta och finnas där för varandra! Förstår hur du känner dig och vet inte heller riktigt vad man ska göra... Alla säger att man ska prata men i mitt fall funkar inte det... Stor kram till dig som är stark och kämpar iaf!!

2013-05-24
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...