App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skulle vilja ha lite hjälp

Min flickvän är i vecka 9 nu och är riktigt trött och hon har mycket att göra på jobbet m.m. Finns det något man kan ta eller göra för att bli Pigg och klara av dagen?

2013-05-23
RobTess
RobTess

En stressad mamma här som haft mycket på jobbet nu är jag i V 22 men tidigare före v12-13 så var det döden jag jobbade och sen var det soffan och somnade typ nån timme varje kväll. Sov sen hela natten också, man är lixom bara så där trött och det råd jag kan ge är att hon kan göra som jag och vara hemma några dagar från jobbet nu när det är som värst. Annars är det bara att härda ut, men stressen är inte bra för barnet heller och du verkar ju göra det du kan. Lycka till

2013-06-20
Helbeng
Helbeng

Jag lade mig och sov efter jobbet ca 16.30. Blev väckt då maten var klar. Åt gjorde mig iordning för natten och lade mig igen. Sov tills det var dags att gå till jobbet igen. Min man såg inte mkt av mig, tyvärr. Han skötte allt hemma.

2013-06-14
solskensmamman
solskensmamman

Hon är förmodlign trött för att kroppen vill att hon ska tagga ner och sänka tempot. Dt är viktigt att hon lyssnar på sin kropps signaler. Själv blev jag sjukskriven av läkare pga min trötthet.

2013-06-14
Levena
Levena

Jag var trött jag med, sov 20 av de 24 timmarna som finns på dygnet. Se till att hon får vila, och äta ordentligt! Tröttheten går över snart!

2013-06-14
Plumpan
Plumpan

Oj ja det där känner man igen ! Men som alla andra mammor säger det kommer gå över och om hon har tur så vänder det i ca v13-14. Stort grattis till er båda !! :)

2013-06-14
pookie88
pookie88

Hon får se till att alltid ha en frukt eller en chokladbit med sig, så sockret ligger jämt. Sen får du låta henne vila och sova mycket, det är nog det enda.

Och grattis till graviditeten förresten! :-) Ni har mycket skojigt framför er!

2013-05-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader

Jag fixar och donar och tyvärr så har vi inget badkar än. Tänkte bara om man kan ta berocca boost eller något sånt. Jag försöker verkligen att ta hand om henne. Det känns lite bättre efter hon äter så det känns bra iallafall. Tack för era svar

2013-05-23
RobTess
RobTess

tappa upp ett varmt bad för henne efter jobbet kanske och laga någon god mat. :) vet du vad hon har för sug nu när hon är gravid ?

2013-05-23
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...