App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

HJÄLP.. present till mamma

Idag fyller mamma år.. och på söndag är det morsdag. JAg frågade stora vad han tyckte vi skulle ge mormor och han sa ett halsband. Hon har alltid halsband på sig men hon brukar ha samma.  hon har en g-klav eller så har hon mormors halsband. Men jag fick en ide att kanske ett halssmycket med mina barns namn ingraverat? Det är ju de enda barnbarnen å min bror har ju inte ens en tjej än så det lär ju dröja innan hon får fler om hon får fler. Å när det väl sker kan man ju kanske uppdatera smycket å byta ut det ;) Jag hittade ett fint hänge som är två hjärtan som sitter i varandra. Där graverar man in ett namn på varje hjärta. Men sen får man lov att välja en månadssten med per hjärta. Då började jag fundera på om jag ska ta barnens månadssten eller om jag ska ta min och min brors månadssten??? Eller blir det konstigt? men jag tänker att vi är ju ändå hennes barn så kanske att om hon ändå ska ha ett halsband med namn på barnbarnen så kanske vi skulle inkludera oss också. Men våra namn känns lite kosntigt eftersom vi e vuxna :D Va tror ni, vad tycker ni?  Beställer jag ett sånt här så kommer hon få sin present typ nästnästa vecka för det va 7-10dagars leverans.. men det e nog inte hela världen, tror inte hon förväntar sig nåt mer än en blomma :P  Eller ska jag strunta i det, hon kanske känner sig tvingad å använda det fast hon inte alls gillar det?! Jag hade iofs blivit jätteglad för en sån sak. Har sälv velat ha nåt liknande under en lång tid. Sen en fråga till. Hur känslig måste man vara för att få utslag av sterlingsilver 925? Det innebär väl att det är 75% annan metall än silver.. vet att mamma inte tål nickel iaf så då kanske det är dumt å köpa det.. vill ju inte att hon inte ska kunna använda det :/ Hmm..  eller så köper jag bara en blomma som vanligt..

2013-05-23
osisen
osisen

Catpuss: därför jag skrev NÄSTAN. Sen finns det ju många länder där mödrar inte hyllas alls.

2013-05-24
Sunsweet
Sunsweet

Ja, man firar ju i nästan hela världen för 2 veckor sedan :-)

2013-05-23
Sunsweet
Sunsweet

Mem det gick inte.. inte på den modellen iaf.. ett namn i varje hjärta å en månadsten i varje hjärta..

2013-05-23
osisen
osisen

ja har inte en anin men nationella morsdag e på söndag iaf :-)

2013-05-23
osisen
osisen

Jag fick ett sånt med dotterns namn i första morsdagspresent. Vi firade internationella morsdag för två veckor sedan. Jag är jättekänslig mot nickel men har inte fått någon reaktion av halsbandet. :-)

2013-05-23
Sunsweet
Sunsweet

Mina barns farmor fick av det andra barnbarnet ett halssmycke i form av ett hjärta där bilden av barnet var instansad (eller nåt sånt) kan inte det vara nåt?

2013-05-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...