App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

orkeslös och skakig

är i vecka 12 och jag får ibland sånna konstiga "orkeslös toppar" jag blir helt skakig i hela kroppen och jag känner bara att jag orkar ingenting, jag funderar på om det har med näringsbrist att göra. Jag är gastric bypass opererad så jag äter väldigt lite och jag funderar på om bebis tar all näring den behöver och lämnar väldigt lite kvar åt mig... jag ska få gå på extra ultraljud för att kolla så att bebis växer normalt och mår bra, 15 dagar kvar till nästa UL nu.... Borde jag ringa min BM och fråga om det är nått att kolla upp, alla värden såg bra ut sist jag var där men det kan väl ändras ganska radikalt?   Någon annan som kännt samma sak? just det här med att jag blir helt skakig i hela kroppen är skitläskigt

2013-05-21
Escapade
Escapade

Borde kanske kräva att få komma en gång i veckan för att kolla, jag har känt det så här då å då i några veckor nu

2013-05-21
Escapade
Escapade

Du kan ju ha ett bra hb men ha låga järndepåer. Har du gjort den större provtagningen, då de tar flera rör, eller "bara" hb och blodsocker? Blodsockret kan ju dessutom variera från dag till dag, ett bra värde för två veckor sedan säger inget om hur värdet är nu. Hur länge har du upplevt detta?

2013-05-21
ChildofJune
ChildofJune

alla mina värden var bra för två veckor sen när jag var på mvc sist

2013-05-21
Escapade
Escapade

Lågt socker?? Testa äta något när du blir så skakig..

2013-05-21
Linz
Linz
Barn på 1 år och 10 månader

glömde skriva att jag inte var gravid då, så vet inte om det kan påverka barnet

2013-05-21
AnnaA86
AnnaA86

Jag blev sådär för några år sedan minst en gång om dagen. Det gick över när jag började jobba mindre och äta och sova mer. Kanske ska kolla om du har brist på nånting?

2013-05-21
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...