App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon mer med bf 3 juni :D

Hej allesammans! Jag har inte långt kvar alls på min väntan :) jag har BF om lite mindre en 2 v och det känns otroligt skönt,spännande. Jag väntar mitt tredje barn och denna gång en liten flicka :) jag har två pojkar sen tidigare så en flicka ska bli jätte kul att få. Nu undrar jag om fler här inne har lika nära till förlossningen och hur ni mår!? Alltid roligt att dela känslor och förväntningar :)

2013-05-21
Jessicahed
Jessicahed

Jag har nu i 3 dygn haft mollande/mensvärk som idag blivit hårdare, även enorm trötthet och "sipprande vatten liknande" men inget har hänt. Däremot tror jag att det börjar vara på gång :) och det hoppas jag verkligen! Någon annan av er som fått några symptom? Jag längtar så obeskrivligt nu efter den lille där inne så varje smärta som kommer gör mig lycklig och förväntansfull :P

2013-05-22
Jessicahed
Jessicahed

Dina förvärkar känns dom som mensverk el?

2013-05-22
Kristinej90
Kristinej90

Nja, jag har en del förvärkar och mycket sammandragningar :)

2013-05-22
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Är det någon av er som fått några tecken på att de närmar sig förlossning?;)

2013-05-22
Kristinej90
Kristinej90

Roligt att läsa om er som ska ha samma dag eller dagarna i närheten snart får vi träffa våra små undra vem som får lyckan först :)

2013-05-22
Kristinej90
Kristinej90

Jag har bf den 3 juni :) Har börjat tröttna nu, karpaltunnelsyndrom och högt blodtryck som kräver vila. Men det går bra, finns dom som har det värre!

2013-05-21
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Vad roligt att fler har näst intill samma bf som mig :) jag har sen i natt haft ihållande mensvärks smärta och det har blivit mer nu mot kvällen :D de kanske är på gång för mig och blir att åka in redan ikväll, tur man har BB väskan packad och klar! Jag säger som de andra att det går inte att beskriva hur mycket man längtar nu efter all väntan och spänning. Och vi alla ska äntligen snart få ha våra mirakel i vår famn, :)

2013-05-21
Jessicahed
Jessicahed

Jag har BF den 31 Maj :) det är ju inte så långt ifrån er andra :) är första barnet och hon är så efterlängtad. Jag är så otålig på att bara gå och vänta nu :P

2013-05-21
Bouzidi
Bouzidi

Jag har bf 2 juni första barnet :) har ibland mensvärk liknande känningar å någon stickning nedåt ibland barnmorskan sa idag att bebisen var så gått som fixerad lite ruckbar, men känner inget tryck nedåt som ni nämner eller värk i underlivet, jag som trode att bebis ville komma ut snart med tanke på mensvärk känslorna men kanske har fel?

2013-05-21
Kristinej90
Kristinej90

Åh vad spännande :) jo jag håller med dig om att det är tröttsamt nu pga allt vad heter smärtor,dålig sömn och tung. Lillan där inne har också legat lågt i 2 månaders tid och nu trycker det på hela tiden, Men snart så :D vad roligt att dy också har två sen tidigare. Mina söner blir 5 & 3 till juli :) hur gamla är dina?

2013-05-21
Jessicahed
Jessicahed

Jag har BF den 2 Juni, väntar också mitt tredje barn. Har en av varje före och väntar nu en son. Jag mår rätt bra, men vill verkligen att detta ska vara slut. Har ryggont och hela härligheten gör ont, varenda muskel i underlivet är otroligt irriterade pga att bebben har legat långt ner i 2 månader. Hur mår du själv? Ålder på dina söner?

2013-05-21
Westerholm
Westerholm
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...