App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Klädsel vid dop?

Ska på dop på söndag och nu börjar jag fundera på hur man klär sig vis ett dop?? Finns det någon särskilt etikett eller går man som man känner för?? Tacksam för svar!

2013-05-21
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Fast lite uppklätt iaf så de märks att man iaf brytt sig lite. När min yngsta syster döptes kom ena farbrorn till min syster i sin overall han har när han mekar med sina bilar, till kyrkan!! Så nja inte riktigt vad som helst. Lite finare men så att man trivs i de :)

2013-05-22
ica_86
ica_86

ja tar det ja känner för.. :-)
ja tycker ju finbyxor på män e nåt av det fulaste som finns så för mej e de flesta nedklädda på dop å liknande tillställningar ;-)
å skjorta gillar ja inte heller direkt.. jeans kavaj å tshirt e min melodi men jaja.. verkar bara vara ja i hela världen som tycker det e snyggare å ser mer uppklätt ut :O
men ja tycker man får se ut precis som man vill på dop..

2013-05-22
osisen
osisen

Tror sällan man skriver ut klädkod på dopinbjudan (inte sett de å vart på några) men typ uppklätt som om du ska på kalas, beror ju oxå lite på vem som håller i dopet, vi e rätt avslappnade av oss så på vår dotters dop va de mycket jeans å skjorta på killarna å en del jeans, men mest finbyxor/kjol å finblus/tunika. Propert å inte för utmanade skulle jag säga, främst om de e dop i kyrkan. Fråga barnets föräldrar i värsta fall om du e osäker.

2013-05-21
ica_86
ica_86

Tack för era svar! Någon klädkod hade dom inte satt, så jag funderar på att köra en gul/vit randig maxiklänning : )

2013-05-21
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Ta vad du känner för men klä upp dig lite finare typ på de dop jag varit på har kollarna haft kavaj/skjorta och tjejerna klänning/kjol/ finbyxor typ :)

2013-05-21
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...