App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Foglossning/sjukskri​vning

Ni som gått med foglossning till läkaren och blivit sjukskrivna,har ni blivit sjukskrivna direkt eller är det en lång process?? Någon som haft foglossning där det går ner i baken och gör att benet domnar av?? Tacksam för svar! :-)

2013-05-21
iortiger
iortiger

Jag fick "bara" 50% för läkaren hänvisade till socialstyrelsen. Nej, jag behövde inte gå på kryckor, men fy vad ont jag hade. Blev en massa korttidsfrånvaro från jobbet ändå, då mitt schema inte gick att lägga bättre än att det blev en heldag hemma/vecka (utöver helg).

2013-05-23
ChildofJune
ChildofJune

Blev sjukskriven direkt på 100% i 2 månader! Återstår att se om fk godtar det! Känns lite drygt att gå hemma så länge men vad gör man inte för bebisen när man knappt kan röra sig!

2013-05-23
iortiger
iortiger

Jag blev halvtidssjukskriven direkt av läkaren på min MVC, sen sa han att det vara bara att höra av sig om jag blev sämre och inte kunde jobba alls. Så var där förra veckan då jag var i v 35 och då sjukskrev han mig ända tills jag ska föda. Så beror nog lite pp vilken läkare man får tror jag =) Har också foglossning där det går ner i rumpan & benen, även att det knakar i mig & låser sig ibland så jag får stilla en stund innan det släpper. Inget kul :(

2013-05-21
wieee
wieee

Jag blev sjukskriven på 50% pga foglossning i v 16-17 och jag jobbar i hemtjänsten där det är lyft och mycket promenader osv. Man börjar med deltidssjukskrivning sa min läkare och sen utvärderar man efter fyra veckor till ex.

2013-05-21
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...