App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orkar inte mer. (lång tråd)

Åh jag blir så himla irriterad och känner att jag behöver skriva av mig någonstans. Pappan till min bebis gör mig helt galen! Hans dagar går ut på att fiska och spela dataspel(han är arbetslös och försöker inge vidare med att försöka skaffa jobb heller). Så fort han får chansen så dricker han och ignorerar mina samtal/sms, jag var storrökare innan grav men slutade direkt när jag plussade och han lovade att själv sluta röka/dricka och spela för min och bebisens skull. Nu har det gått 20 veckor sedan jag plussade och han har inte slutat med något, han röker när han är med mig och det försvårar ju det hela för mig med att bli av med nikotinberoendet eftersom jag dagligen får i mig det via honom, som följd av detta blir jag väldigt stressad och ledsen, vilket leder till mycket bråk. Jag påminner honom att jag mår väldigt dåligt av hans betende och då börjar han skrika på mig för att jag är tjatig. För en stund sedan bad jag honom att stänga av spelet för att en tv-serie vi båda följer skulle börja, då ignorerade han mig totalt tills "gamet" var över och då började säga att jag förbjuder honom att göra någonting, när allt lugnat ned sig så säger jag att vi ska på föräldrakurs på mvc på onsdag, men då säger han att han inte kan för på onsdag så ska han spela något viktigt game. Efter varje stort bråk så lovar han att sluta med spelet, rökandet och alkoholen.. Men bryter löftet snabbare än vinden.. Känner mig så himla naiv som går på hans lögner, gång efter gång.. Han är även så otroligt lat och låter mig städa lägenheten när jag varit borta ett tag (tänk er ungkarlslyasmutsigt delux). Nämnde jag att han är 22år?

2013-05-20
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Du är stark som har Kunnat ta dig ur från en dålig relation! Du låter som en klok människa med gott hjärta så jag känner på mig att du kommer lyckas med allt som kommer emot dina vägar! Lycka till

2013-05-26
babybo
babybo

flytta hem till föräldrar, vän, släkting.. så att han får känna att han saknar dig och tills han kan bevisa att han ändrat sig.

2013-05-26
EmmaV81
EmmaV81

Jag vill ju att han ska träffa barnet, men att socialen tillåter inte delad vårdnad innan 3 års ålder, om inte de verkligen måste. Att han ska få träffa barnet ser jag som en självklarhet, men själv utan mig kommer jag att säga nej till.

2013-05-25
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Ja jag sa till honom att när ilskan lagt sig så kommer han att förstå och acceptera mer.

2013-05-24
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Vad modig du är! Låt allt elakt han säger till dig rinna av dig som vatten på en gås. Man kan säga mycket saker när man är upprörd/arg/ledsen osv. Och för allt i världen STÅ PÅ DIG NU!! Annars kommer han göra det!

Massa lycka till och styrkekramar!!

2013-05-24
Iffe
Iffe

immortal; han spelar på en dator som han byggt om för att göra snabbare. Inte värt ett öre. Dock har jag dragit mig ur förhållandet. För han måste växa upp innan han är mogen nog för ett förhållande.

2013-05-24
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Nu har jag tagit steget och sagt till honom att det inte fungerar. Han har för mycket i sig själv att reda ut, och jag inte klarar av att ge honom fler chanser (han svek sitt löfte ännu en gång). Han anser nu att jag är en hora, fitta och idiot och påstår att jag har hittat en annan och att jag legat med den här "andra" i flera månader, även att det är den "andras" barn jag bär på. Jag sa till honom att jag aldrig ens tänkt tanken på att ha någon annan under förhållandet och om han inte tror på att det är hans barn så ställer jag gärna upp på ett faderskapstest. Sen började han skrika om att jag försöker ta barnet ifrån honom och ska ringa soc för att säga att jag är psykiskt instabil (har ett förflutet som självmordsbenägen, dock i 13-14års åldern) och inte klarar av ett barn. Jag försökte berätta lugnt för honom att han absolut får vara med barnet när jag är med pga amningen och även själv efter jag slutat amma. Efter det så var jag tvungen att åka men vi bestämde att försätta prata imorgon. Nu vill han absolut inte prata med mig ens via telefon och jag har tills på söndag att hämta mina saker, men han var noga med att säga att han inte kommer vara hemma och överlåset kommer att vara låst (Vi har bara en överlåsnyckel och den har han)

2013-05-24
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-05-22
osisen
osisen

Jag menar för i hel**te att ta ansvar för sitt eget hem är väl egentligen självklart??? vad ska man säga?? Det är INTE för mycket begärt!!

2013-05-22
Iffe
Iffe

Cupecakesmuffin och jenniferhagen: jag säger som norrlänning att det är ALDRIG ert fel om det värsta skulle hända! Era sambos har faktiskt ansvar för sitt liv, inte ni! Ni har ansvar för ert och era barns liv men inte hans! Säger återigen, ställ er brevid er själva och titta på era liv. Jag har haft det likadant, fast min sambo visade aldrig i handling att han skulle ta livet av sig. Jag trodde att allt hängde på mig. Men idag har han en ny familj och verkar må bra! Era sambos beter sig som barnungar som hotar med allt möjligt om dom inte får som dom vill. För er egen skull, gör er själva en tjänst och lämna dom!!

Styrkekramar till er!!

2013-05-22
Iffe
Iffe

om du bestämmer dig för att lämna honom, kan man inte kontakta polisen eller psyk och berätta vad han sagt och låta de sköta det från vad dom tror.. då kanske det där "om" blir lite mindre?

2013-05-22
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader

Åh nu är klockan halv tolv, ligger i sängen och är yr/illamående.. Han sitter vid datorn och spelar samtidigt som han pratar med sin 14åriga bror som också spelar.. Enligt honom så borde lillebrorsan få spela så får han också det..

2013-05-21
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

cupcakesmuffins: precis! Och sen nästa dag är det som om ingenting har hänt:(

2013-05-21
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Jenniferhagen; Ja! man tror inte på det, men dendär "om"känslan sitter där.. och man tar på sig skulden så allt ska lugna ned sig :/

2013-05-21
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

cupcakesmuffins: det är så hemskt! Först tänker man attan bara säger så men när han sen öppnar fönstret å det är 5 våningar ner vänder det dig direkt i magen! Usch!!

2013-05-21
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Jenniferhagen; att få höra att han ska ta livet av sig har jag också hört så himla många gånger.. :/

2013-05-21
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Min sambo är nästan likadan. Han spelar hela tiden, ber jag honom stänga av får jag faktiskt vänta tills spelet är slut. Städa, tvätta och laga mat gör han inte om jag inte ber om det, å väldigt ofta inte ens då. Om det är något program på tv:n jag vill se går hans program före, men om det är tvärt om frågar han inte ens utan bara bytar kanal. Om jag vill förbereda och pussla inför bebis (tex bädda å fixa spjälsängen) stönar han och säger att han kanske har viktigare saker att göra, men sen sitter han bara vid datorn eller med mobilen framför sig. Aldrig är det något vettigt han gör! De tillfällen då det faktiskt händer (efter 2-3 timmars tjatande) att han lagar mat, blir han jättesur om jag inte berömmer eller gottgör honom efteråt med massage eller kli på ryggen. Jag har flera gånger tänkt göra så som du. Sätta ner foten å flytta hem till mina föräldrar, problemet är att han blir så himla aggressiv, han kastar saker, tar sönder och skriker (han har aldrig skadat mig men hotar med att ta självmord) ofta öppnar han fönstret å säger att han ska hoppa om jag går eller hämtar en sax/kniv i köket å trycker den mot sig mage. Jag har blivit rädd för att diskutera separation med honom. I stället stannar jag, gör honom till freds och låter honom göra vad jag vill Medans jag som är höggravid springer omkring å tvättar och städar för att sedan laga mat till oss å sen städa lite till! Om du har mod och ork till det, tycker jag att du ska säga till ordentligt! Tyvärr kan jag inte föra så mycket då jag vet att min sambo varit självmordsbenägen för några år sedan. Lycka till i fortsättningen! :)

2013-05-21
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Det är så lätt att be någon lämna sin partner men de är aldrig lätt att göra slag av saken. Fundera på hur du önskar att ditt liv hade sett ut. Be din bror hämta spelet och be honom säga att det var hans beslut. Låt han ha det hemma hos sig några dagar. Försök göra städningen till något roligt tillsammans, sätt på hög musik, dansa med dammsugaren. Ja töntigt men det är väldigt roligt faktiskt ;) han låter lite som om han har problem med sin ilska, prata med din mvc sköterska om problemet, hon kanske kan hjälpa er att komma i kontakt med någon att prata med?

2013-05-21
Joohannaa
Joohannaa

Jag känner igen mig i det du skriver. Tänk dig att du står vid sidan om dig själv och tittar på dig och ditt liv, hur ser det ut tycker du? Ser du nån ände på eländet? Om det var din syster eller bästa kompis du såg, vad skulle du säga till henne?
Jag valde att lämna min sambo när dottern var sex veckor, dels för att jag märkte att han skulle inte ändra sig ett dugg. Det var ett SKITJOBBIGT beslut! Det var många gånger som jag nästan tog honom tillbaka för att han lovade guld och gröna skogar. Men jag stod emot och har ALDRIG ångrat det! Om du kan så säg upp lägenhet eller ta dina saker och stick! Försök ha någon eller några hos dig hela tiden om du är rädd eller Orolig. Och släpp alla " men om" och "men kanske"! besluta dig för att det är över och du förtjänar nått bättre!!! För det gör du!!

All lycka till och massa styrkekramar till dig!!

2013-05-21
Iffe
Iffe

Jag blir så upprörd av o läsa det här.. Jag hade lämnat honom, utan tvekan. Även om det känns svårt o han hotar med det ena och det andra. Du vet ju sanningen och det är faktiskt fara för dig att stanna kvar! Kram till dig

2013-05-21
jessicamalin
jessicamalin

Jag har tagit mycket av mina kläder och åkt till hem till någon av mina föräldrar, varje gång hotar han med att slänga ut resten av mina saker (blandannat tv, dator och min storebrors tvspel) har redan förlorat två tvapparater, tre mobiler och mitt tvspel min bror gav mig som plåster på såren när jag hade det tufft förut.. Det har även hänt att han slagit sig själv blodig och hotat att gå till polisen och anmäla mig för misshandel..

2013-05-21
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader

Jag tycker verkligen inte du är gnällig! Då skulle du läst mitt inlägg i lördags;) jag tycker din sambo låter som ett barnslig barnrumpa. Tyvärr så den sista delen med städningen känner jag igen och min sambo är 27... Men det generella rådet är att ställa ett ultimatum , väx upp eller stick. ( Jag vet att det inte alltid är möjligt, men han behandlar dig som skit)Det med rökningen hade jag blivit vansinnig över.. Rökte själv innan jag blev gravid men slutade samma dag som plusset kom. Och min sambo snusade så vi gjorde en deal, han snusar inte när jag är i närheten och slänger ingen snus inne( jag klarar inte av stanken).. Har inget råd att ge dig men ville iaf säga att jag förstår dig! Kram

2013-05-21
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader

Känns som att alla nu tycker att jag är gnällig och dum :/

2013-05-21
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...