App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resväska för att flyga med barnvagn och babyskydd

Om ni ska ut och flyga och vill ta med er vagn eller bilbarnstol/babyskydd och vill skydda dem så de inte går sönder gå då in på airshell.se vi har just gjort vår första flygresa med vår 2 månaders tjej och är grymt nöjda. För mindre än 200 kr har vi hyrt en hoppvikbar väska som rymde både vagn och babyskydd!

2013-05-20
Madame Barré
Madame Barré

När vi flög i september hyrde vi en väska till vagn och en till bilbarnstol. De får inte plats i samma väska tyvärr :)

2017-11-20
milia91
milia91

Hyrde du airshell till liggvagn och babyskydd? Vilken storlek använde du? :)

2017-11-20
MaddeForsman
MaddeForsman
Bebis på 1 månader

Vi hade babyzen Yo-Yo som år en vagn sulky som man kan fälla ihop och ha i kabinen på planet. Sen hade vi bokat så att barnet kunde få ligga i en babysäng på planet som de monterar på väggen. Men Detterholm fram till en viss längd och ålder. Annars har vi haft barnen på egna säten och i famnen.

2017-01-18
flingan32
flingan32
Gravid i vecka 20

Airshells är bra, har använd dem vid ett par resor. Väskorna skyddar bra, personalen på flygplatser ser direkt att det är barnvagnar/småbarnssaker som är packade så väskorna hanteras oftast "bättre". Minns jag rätt så ingår det även extra försäkring när man hyr deras väskor. Tyckte det var värt pengarna.

2017-01-16
gamo
gamo

Man kan ju köpa en resevagn med en Mjuklift till om man inte vill ha med sig sin stora vagn... Bara ett tips från en som reser mkt. På d flesta hotell kan mam oxå hyra vagn för en ganska liten slant. Bärsjal och bärsele är jättebra att ha på flygplatsen. Det är inte alltid man får ta med sig vagnen hela vägen till gaten.

2017-01-16
Josefine S
Josefine S

Hej,

Vi ska ut och resa med vår 3,5 månaders bebis nu och jag undrar bara vilken storlek på airshell som ni bokade för att få plats med både liggvagn och babyskydd i en och samma väska? Samt vilken liggvagn hade ni?

Tack!

2017-01-16
elin_lindqvist
elin_lindqvist

Vi flög till Paris för att hälsa på svärföräldrarna. Vi hade först tänkt skippa vagn men det här var grymt smidigt och inte dyrt. Skönt att ha med babyskyddet också!

2013-05-20
Madame Barré
Madame Barré

Bra tips! Vi har tänkt att åka hem till min mans föräldrar, med flyg, tänkte dock inte ta med vagnen då jag är hemskt rädd om den att den ska skadas eller gå sönder ( vagnar är ju trots allt väldigt dyra ). Men nu får vi nog tänka om :) kanske ska tillägga att mina svärföräldrar bor i afrika :) hihi.

2013-05-20
Bouzidi
Bouzidi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...