App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon som håller med mig?

Min man har två systrar. Den ena av dem skickade presentkort till vår lilla tjej på tvåårsdagen nu i förra veckan. Den andra har inte ens hört av sig. Är det inte fruktansvärt dåligt? Vi har så god kontakt man kan ha när man bor i varsin ände av landet, så jag kan inte förstå hur det kommer sig att hon inte ens ringt? Hennes tre egna barn fyller år nu i sommar, och självklart skickar vi kort och ringer, som vi alltid gör. Jag hoppas faktiskt att hon får dåligt samvete då, när hon inser att hon inte alls gratulerade vår lilla födelsedagstjej. :-(

2013-05-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Tack för påminnelsen insåg att jag har en systerdotter som fyller år i maj som jag helt hade glömt bort som tur är så hade hon inte fyllt än. vi bor också på var sin sida av landet.

Jag har 6 egna barn att hålla reda på pluss alla släktingar runtomkring.

En 2-åring märker knappast om det har blivit bortglömd av någon på födelsedagen. Jag hade inte brytt mig alls och betyder det så mycket för dig så kan du strunta att skicka kort till hennes barn om det nu skulle kännas bättre.

Tycker då att det är värre för min man vars pappa lämnade familjen när han var liten och aldrig varken ringde eller skickade kort på hans födelsedagar.

2013-05-18
Atlantis
Atlantis

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-05-18
Levena
Levena

Osisen: Jag förstår ditt resonemang men jag tycker att det är tråkigt för barnen, fast det är ju din man som ska komma ihåg sina syskonbarn ;-)

Själv var jag det bortglömda barnet i min släkt. Varje år var det nån som glömt hur gammal jag blev och varje år var någon bortrest. Det stärkte inte precis min självkänsla att se hur mina bröder och våra kusiner alltid blev ihågkomna inkl min ett år äldre kusin som fyller år lite mer än en vecka före mig. Vissa saker sätter spår..

2013-05-18
Levena
Levena

Beror ju på varför. Men om det t x skulle hänt något som gjort att hon glömt i all förrvirring, eller hon är förvirrad per definition, alt om hon t ex legat sjuk i 3 veckor skulle nu kanske vetat det?

Det ringde en tjej här förra veckan, hennes pappa hade just dött och hon höll på att reda upp dödsbot och alla saker han hade. Bland annat hyr han sommarstuga varje år av vår hyresvärd. Hon kom till oss, så skulle jag först ge henne hyresvärdens nr. Men så kom jag på att det var ju hyresvärdens avlidne makes kusiner som skulle ha hand om det. Så fick jag springa och hämta det numret. Mitt i allt glömde jag HELT att beklaga hennes sorg.

Vad jag ville var bara att ibland tappar man huvudet helt.

2013-05-18
jika686
jika686

Det är bara en av mina bröder som tänker på min son när det kommer till jul och födelsedagar och det är den jag förväntar mig minst av. Den enda utom jag som har barn har aldrig ens grattat min son trots att hans egna fick ett helt paket med svindyra kläder av mig när han var i samma ålder som min son är nu.

Tycker att det är så otroligt tråkigt att barnen ska bli bortglömda bara för att man inte bor granne med varandra :-(

2013-05-18
Levena
Levena

ja vet inte.. hon kanske har glömt?
ja har dålig koll på alla min mans brorsbarn å vi grattar inte så ofta ändå ,
för mej e det ingen stor grej med födelsedagar så drt gör inte så mycket om man glömmer eller så.

2013-05-18
osisen
osisen

.

2013-05-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...