App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

SKÅL!

Ett glas dricka med ciderkaraktär ;-) smak: röda bär. Flyter runt några frysta jordgubbar i. Till det, några salta pinnar. Nu ser jag fram emot en varm sommar helg med massa utomhustid med min familj! Trevlig helg på er alla goa mammor och pappor!

2013-05-17
emcb
emcb

Gillar inte heller att sova ensam. Antingen lägger jag kuddar bredvid mig som jag kan krama eller så frågar jag sonen om inte han vill sova i pappas säng :-)

2013-05-17
emcb
emcb

Jag äter godis och dricker cola, men nu när någon skrev chips vart jag äckligt sugen på det ist, att man aldrig kan vara nöjd :P

2013-05-17
Sodermanmalin
Sodermanmalin

Skålar i sodastreamad cola och njuter av en skål med chips faktiskt! Var längesen jag unnade mig! :) Tvättar också ett par maskiner såhär en fredagskväll! :P

2013-05-17
jessicamalin
jessicamalin

Osisen: typiskt småbarns mammor, sommaren är bra för då hinner man tvätta upp allt på en dag och få allt torrt också ;-) Men jag kan bara hålla med, älskar att kunna hänga ut tvätten!

2013-05-17
emcb
emcb

Skål med Briska (alkoholfritt) och grillning.

2013-05-17
solskensmamman
solskensmamman

skål..
ikväll har jag kostat på mej en PK (powerking) och så var ja å köpte lördagsgodis som ja tänkte tjuvsmaka på redan ikväll.
imorgon får vi besök av diverse folk för en grillkväll.. förhoppningsvis kan ja köra tvättmaskinen ett par vändor åxå å få tvätten torkad under dagen.. det e ju fördelen med sommar :-)

2013-05-17
osisen
osisen

Kul med dop men som sagt det är skönt när man har det gjort! :-)

2013-05-17
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...