App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vikt

Måste gnälla lite till. Det Enda jag läser om är hur alla mammor går ner i vikt av att amma att dom gått ner 20 kilo på bara några veckor. Det får mig att tappa hoppet helt. Det har gått en månad sedan förlossningen, jag går promenad varje dag i rask takt och står på crosstrainern nästan varje dag och jag tänker på vad jag äter plus att jag ammar men vågen rör sig inte. Jag har varit så smal innan å nu ser jag bara alla valkar. Försöker tänka att det går över men känns hopplöst. Dessutom har jag vänner som precis fått barn och lyckats komma ner jätte fort å jag känner att jag mår dåligt av att umgås med dom för jag känner mig så ful å tjock. Gubben säger varje dag att jag. Är så fin å sexig och vacker men jag känner mig inte så. Får inte på mig ett enda plagg. Å inget roligt att köpa nytt då allt sitter dåligt :( förlåt för mitt gnäll.. Skönt att skriva av sig.

2013-05-16
Tokir
Tokir

Tack för alla svaren då är jag inte ensam ändå! Jag har häst som nu är bortlånad men innan red jag varje dag ibland flera hästar tror det är därför jag är lite deppig med har haft häst varje dag hela mitt liv å nu ingenting! Känner mig inte hel utan dom men vill inte vara ifrån min dotter! Jag äter ordentligt men äter inte godis å sånt längre å jag äter lagom och inte vräker i mig! Men det är väl bara att acceptera å kämpa på! Jag har ju fått världens underbaraste dotter! :)

2013-05-17
Tokir
Tokir

jag gick inte ner ett skit under amningen... jag gick upp 7 kilo istället.. men nu 2 år efter har jag tagit alltihopa + lite till. men de tog tid! lycka till!

2013-05-17
klumpidunsa
klumpidunsa

Jag har 5 kg kvar efter första (3 år i sommar) och 8 kg kvar efter andra... Drömmen är att gå ner upp till 25 kg, men det kommer jag aldrig att lyckas med, har väldigt svårt att gå ner i vikt.. Har tagit tag i mitt sockerberoende nu iaf, börjat med att skära ner på läsk och godis samt röra mer på mig, kölr WiiFit iaf ett par ggr i veckan, försöker promenera lite varje dag och cykla några gånger i veckan. Jag ammar fortfarande, lillan är 7,5 månad.

2013-05-17
Yrwen
Yrwen

Du är inte ensam! När min son föddes fortsatte jag bara att öka i vikt. 2 1/2 år efter han föddes vägde jag 20 kg mer än innan graviditeten, från 45 kg till mina 152 cm, till 65 kg. Jag fasar inför hur det blir efter denna graviditeten! Men ett tips när du känner att du har tid, kolla in World of Shapes Fitnessfighten!! Jag gick med en månad, förlorade 8 kg och dom kom inte tillbaka!!

2013-05-17
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Barn på 3 år

Jag har alltid haft svårt att gå ner i vikt och under graviditeten gick jag upp 9kg som jag aldrig trodde jag skulle få bort. 2v efter förlossningen hade 13kg försvunnit. Jag har inte vägt så här "lite" på flera år. Jag tycker dock inte jag ser smalare ut. Magen är pluffsig och jag är totalt otränad.
Vissa går ner, vissa stannar och andra går upp i vikt, det är omöjligt att veta. Jag råkade ha tur. Vet inte om det beror på att jag är lite rund från början eller om det kanske är genetiskt. Min syster gick ner alla graviditetskilon efter båda sina.

Många jag känner får kämpa med vikten även om de ammar.

Kämpa på så går det nog snart :-)

2013-05-17
Celya
Celya

Känner precis likadant. Tappar motivationen när inget händer, sen får jag upp motivation å kör på för att tappa den igen när inget händer. Min son blir snart 5 månader så de har gått lång tid utan resultat. När han va 2 månader slutade jag amma eftersom han fick så ont i magen så då förlorade jag den hjälpen också å fick kämpa desto hårdare med promenader å träning hemma. Nu har sambon också hittat motivation (han blev sympatigravid ;)) så nu kör vi tillsammans med träning hemma, intensiv träning å de har blivit mycket roligare än att kämpa själv. Vi peppar varandra plus att de e kul att göra nånting tillsammans utan att vara föräldrar. =) Kämpa på, nån gång måste vi bli av med dom där kilona =)

2013-05-17
stiina123
stiina123
Bebis på 17 månader

Det är olika för alla! En kompis gick ner sitt först efter ett-två år

2013-05-16
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...