App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tröttnat?

Känner att jag måste skriva av mig lite! Bor tillsammans med min sambo och vår dotter på 9 månader, och visst har videt bra oftast! Men fan vad jag börjar störa mig på honom. Han är typig och tjurig, och självklart blir jag det med då, och det får jag höra. Men han kan inte ta åt sig att jag tycker att han är det. Pussas och kramas gör vi knappt längre, sex när han vill typ. Skulle jag be han masera mig så ska jag först masera hans fötter!! Alltid.... Jag vet inte vad det är. Jag älskar ju honom, och vi har världens finaste dotter. Men jag stannar ju inte bara för hennes skull, jag själv vill hu stanna och leva med honom! Men jag har väl kommit i någon svacka få allt han gör och säger stör mig... Så nu har jag bog fått ur mig det jag behövde!

2013-05-16
sandrar
sandrar
Barn på 3 år och 1 månader

Jag är inte ensam då! Vad skönt.. Men just nu känns allt så hopplöst. Vi går varandra totalt på nerverna. Fy säger jag bara! Hoppas detta går över snart..

2013-05-17
sandrar
sandrar

Såna perioder kommer jag i med ojämna mellanrum.. I början var det fasligt nära många gånger att vi gick skilda vägar, men när jag tillslut lärde mig att det är jag som får perioder, alltså inte han som helt enkelt blev grisigare vissa stunder, då fick jag honom att sätta sig och lyssna på vad jag kände.. Nu vet han att när jag är i en svacka kämpar han liiitet extra för att vi båda ska må bra, och tro det eller ej men det hjälper en ur humörsvängningen! :)

2013-05-17
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Jag hade en sån period med min sambo för något år sedan(har visserligen inga barn än) men störde mig på allt! Om han tog en macka så störde jag mig på att han smulade ner soffbordet, la han mackan på en tallrik så slösade han på disk osv (kanske ett extremt exempel men men). Men sen åkte jag på en distans utbildning i en vecka och herrejävlar va jag saknade honom! Efter det uppskattade jag honom på nytt...

2013-05-17
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...