App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snälla hjälp :(

Hej! Är så jäv*a irriterad, sen en tids tillbaka har jag tjafsar med en idiot på jobbet å jag sa att lägger han inte av så kommer jag gå till facket då han vet att han ligger illa till på jobbet så hotade han mig med att förstöra mitt förhållande genom att tvinga mig å min sambo till faderskaps test?!? Jag vet med gott samvete att det är min sambo som är pappan men kan han göra så? Jag tycker så synd om min sambo som ska få lida de dagarna då han förmodligen kommer tro att jag vart otrogen? Vad ska han annars tro om en man vara kommer å hittar på en massa skit. Kan familjerätten kräva ett faderskapstest fast att min sambo å jag är 100 på vems bebisen är? Hade vart tacksam för svar !

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Tycker det med faderskapstestet e löjligt för om jag å min sambo skriver på å båda är helt säkra på sin sak så borde ju inte nån annan kunna komma å ljuga å säga sig vara pappa när jag inte äns har kramat denna människa. Då kan ju vilken man som helst gå säga sig vara prinsessans pappa. Ska hon gå å göra tester de gångerna då.

2013-05-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Jag Vill ju inte ge honom glädjen att göra ett faderskapstest helt i onödan. Sen vet jag ju inte om det är tomma hot han kommer med för att han är arg på mig. Men jag ska ringa till facket å prata med dom. Ni förstår nog inte mitt hat mot denna människa jag vill inte se honom å mår illa bara tanken på honom. Jag vet att han ligger risigt till med pengar å så. Så kan jag göra att han får betala allt som inte är så billigt blir jag bara glad av att ha fått förstöra för honom. Jag är absolut ingen människa som gillar att skada andra men med han här har jag de hemskaste tankarna ni kan tänka er.

2013-05-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Hej. Detta med faderskspstest. Är man sambo och inte gifta är man tvungen att göra testet när barnet har fötts. Jag tycker med det är märkligt men man måste ändå göra det. Här i skåne är det så iallafall

2013-05-17
Mammadecember
Mammadecember

Det håller jag med om på ett sätt. Men han sa ju att han skulle jävlas dubbelt tillbaka å går det till domstolen å han får betala kalaset så är det fortfarande jag som skrattar åt honom.

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

fast det är väl lika bra att göra testet om det begärs. Bättre med facit i hand, så att säga. Annars kanske tvivlet kommer iallafall i efterhand...

2013-05-16
solskensmamman
solskensmamman

Vi började tjafsa om nån löjlig grej så sa jag att om han inte lägger av så går jag till facket då sa han att jävlas du med mig så jävlas jag dubbelt så mycke tillbaka. Jag är inte orolig tycker det är så jobbigt att en annan man ska hålla på utsätta oss för ett faderskaps test när vi är så lyckliga över att bli föräldrar. Har har inte sagt nått på några dagar nu så får se, han kanske väntar tills bebisen kommer å då kommer jag ringa chefen å sedan polisanmäla honom. Det jag undrade mest över är att om jag å sambon skriver på ett faderskapsintyg å sedan kommer det en man å ljuger ihop en historia vad händer då? Kan jag å min sambo neka att vi vill göra ett faderskapstest eller måste vi det enligt lagen.

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

För att göra allt för att försöka förstöra för mig å min sambo. Jag vet ju när bebis blev till men det kan ju inte han svara på då jag å han aldrig haft sex. Men eftersom han är skadad i huvudet så kommer han säkert hitta på massa skit å jag kommer ju fightas tillbaka. Jag har inga problem med att göra ett faderskapstest men vara för att jävlas tillbaka mot honom så kommer jag i så fall neka honom till ett test tills han tar oss till domstolen där kommer bevisen upp att sambon är pappa å de andre idioten får stå å skämmas.

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Men Vf skulle han hå till rätten med det?

2013-05-16
Idussen
Idussen

Sen en till sak ger han sig inte så får han dra det till domstolen å visar det sig att han hittar på så får han betala hela kalaset då min sambo är far till barnet.

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Tack snälla för svaren!! Jag har aldrig haft ihop det med honom han vill bara förstöra för mig och min sambo. Å jag ska prata med min sambo idag om det. Tycker bara det är jobbigt ifall jag å min sambo skriver på faderskapsintyget så kommer en idiot å går till familjerätten å ska begära ett test när jag inte äns har haft ihop det med han? Varför ta in ett oskyldigt ofött barn i det hela. Sen vet jag ju när jag hade ägglossning å hade sex å blev gravid vid set tillfället enligt gravtest och ultraljud och vid ägglossningen var jag å sambon uppe i Stockholm. Det måste ju räcka å säga till familjerätten om han skulle hitta på en massa. För visst jävlas med mig men inte med en bebis bara löjligt.

2013-05-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

fast helt ärligt.. skulle din sambo tro det baravför någob tjurig kollega säger så..
å nej han kan inte tvinga någon å göra faderskapstest det e ju urlöjligt..
ja om det inte e så att ni har haft ihop det då på nåt sätt för då kanske din sambo blir misstänksam

2013-05-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...