App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag får ju upp hoppet, mitt pucko!

Hela dagen har verkligen varit gravidjobbig idag, haft förvärkar, varit trött som tusan och bebis har verkligen tryckt nedåt hela dagen. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att huvudet var på väg ut för att det trycker så mellan benen på mig. Och nu på kvällen vilandes i soffan har jag haft en konstant mensvärk sen sju och 3-4 väldigt starka förvärkar. hittills de starkaste jag haft. Imon ska jag till bm, vågar man be om en gynundersökning för att se Mf det hänt något? Vi ska till husvagnen hela helgen och sambon har ju inget körkort så skulle förlossningenstarta så skulle vi bli lite fastlåsta. Och jag vill gärna åka nu när det ska vara så härligt väder :-(

2013-05-15
Betty86
Betty86

Nej, är väl mest själva grejen att vi kommer ca 8 mil längre från förlossningen när vi åker till vagnen än om vi stannat hemma. I värsta fall får väl sambon övningsköra med mig skrikandes i passagerarsätet, bra stresstest :-P

2013-05-16
Betty86
Betty86

I allra värsta fall finns det ju ambulans ;)

2013-05-16
Iffe
Iffe

å varför skulle du få skäll för att du åker till husvagnen.. man får ju åka vart man vill.. om du skulle ut å klättra i berg kan ja förstå om de avråder ;-)
sitt inte å vänta tänk om du har lika oflyt som ja å går över bf med nästan två veckor.. det e hemskt så gör så mycket du orkar å vill tills det e dags..
å ja hade åxå alla tecken på att det va på g en tid innan bf med förvärkar osv..
nu håller ja tummarna för dej så du får din bebis snart!!!!!!

2013-05-16
osisen
osisen

Om du vill att de ska ner å gräva så be om en undersökning men jag vet inte vad den skulle göra för nytta egentligen. .
ja menar även om du börjat öppna dej osv så betyder det ju inte att det säkert kommer igång för det. . å kan hon inte se något så kan ju det ändå förändras på några timmar :-)
sen så känns det lite som att stannat ni hemma kommer inget å hända så kommer du sitta där sen å gräma dej över att du aldrig åkte.
Jag hade åkt å hoppats på att bebis ville komma ut ja menar känner du att du får värkar får ni ju åka hem igen innan så fort du märker av dem

2013-05-16
osisen
osisen

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-05-16
osisen
osisen

Haha :) men som du sa.. Man vill ju inte sitta hemma.. Du är säkert inte den ende som frågat ;) lycka till!!

2013-05-15
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Kommer säkert få skäll för vi ska ge oss iväg. Men jag klarar inte av att sitta hemma och bara vänta på att föda barn. Hemma blir jag ju som en klubbad säl och deppig. Känns inte heller helt normalt att be om en gynundersökning, men va fan ;-)

2013-05-15
Betty86
Betty86

Ääh fråga... :) ska man ut med husvagn kan de va skönt o veta ifall de e dags ;)

2013-05-15
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Klart du kan be om undersökning! Dyu kan ju ringa förlossningen och höra med dem?:)

2013-05-15
babyonboardhere
babyonboardhere
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...