App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Har precis börjat försöka...

Jag och min sambo har precis börjat försöka .... Och man är ju verkligen förväntansfull redan nu :) haha, en vecka har gått sedan vi börjat försöka på allvar.....Jag vill så gärna veta NU om det blivit ngt ... Vill känna ngt symptom eller vadsomhelst. Samtidigt som jag oroar mig över min vikt, trots att jag senaste året gått ner 20 kg och nu väger 85 kilo till mina 1,70 cm...så är det ju lite mkt fortfarandee.  Jag hade egentligen tänkt gå ner lite till innan vi försökte... men samtidigt, jag är 30 år fyllda och jag & min sambo kände att vi inte ville vänta längre.... Jag fick ett missfall i 7:e veckan för ett år sedan cirka....men min kropp var nog inte redo då, väldigt överviktig, stressad , åt inte bra, jaa många saker.   Nu håller vi tummarna! :)

2013-05-13
twiggen
twiggen
Försöker

Ja, och lycka till twiggen ;-)

2013-05-16
ChildofJune
ChildofJune

Det är faktiskt ganska vanligt att man som överviktig går ner i vikt i sig själv under graviditeten - och det har sällan med bantning att göra. Handlar väl snarare om att man får insikt i att någon annan är beroende av ens hälsa och vad man stoppar i sig. En koständring till nyttigare mat gör mycket.

2013-05-16
ChildofJune
ChildofJune

Lycka till! Vad spännande! :-)

2013-05-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

InezFinez jag har inte bantat om du tror det? jag gör bara andra val än tidigare. istället för en kebabtallrik så tar jag en sallad, istället för en påse godis så tar jag o gör en fruktsallad osv:)

2013-05-15
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 3 månader

Emilieninni89: Tack :) haha ja det är ju så ;) Får ligga i ordentligt! fniss

cupcakemuffins: Tusen tack snälla du :)

josefinejimmy: Åh grattis till dig/er! Ja, där ser man, då vet du ju hur man känner, men skönt att höra att allt gått bra & att man faktiskt kan & får gå ner i vikt under graviditeten om man har lite övervikt från början :) Tack snälla du!!!! Och för er också :)

2013-05-14
twiggen
twiggen

Håller tummarna! :)

2013-05-13
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 10 månader

åh vad mysigt! är själv gravid i v 24:) jag är själv överviktig (kraftigt) är 170 och vägde 98 på invägningen. men det stoppade inte mig, jag tog ut min pstav den tredje och den trettonde vart jag gravid;) har nu gått ner 4 kg sen jag blev gravid då jag verkligen fått en anledning att tänka på vad jag stoppar i mig. jag hoppas det kommer gå bra för er:)

2013-05-13
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...