App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förberedelser

Vi har nyss flyttat och har egentligen fullt upp med att komma iordning som det är i den nya lägenheten. Det ska packas upp, målas och tapetseras i ett par rum osv. Men ändå så sätter hjärnan igång (i v 16) Var ska spjälsängen stå, kläderna ligga? Måste göra vid barnvagnen. Kanske sticka lite bakhuvudet för det är ju kallt när mini kommer. Varför kan jag inte bara fokusera på det jag har? RUL är först om två veckor! Jag blir galen på mig själv för nu går allt i halvfart när tankarna är så splittrade. Gah! Nåja, idag ska gardinstångshelvetena upp i alla fall!

2013-05-13
Levena
Levena

Jag har ju i stortsett allt kvar efter blivande storebror, men allt ska göras i ordning, tvättas och göras rent. Problemet är bara att jag har två miljoner andra saker som ska göras vid o komma på plats innan jag kan börja med babysakerna och nu har jag gått lite i baklås eftersom halva hjärnan vill boa för bebis och andra halvan måste göra i ordning för den befintliga familjen, och just nu händer varesig eller eftersom jag sitter på dagis o skolar in sonen. Första middagsluren på dagis och han har somnat utan napp och snutte *stolt*.

Som sagt lite splittrad tankeverksamhet :p

2013-05-13
Levena
Levena

Haha jag började redan oroa över dagis och hur vi ska göra med rummen när jag precis blivit gravid! Kanske är en kvinnogrej :)

2013-05-13
Liisa89
Liisa89

Dumma autocorrekt. Det skulle stå Sticka lite babykläder :p

2013-05-13
Levena
Levena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...