App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kläder nyfödd, från bb och storlek

Jag har en liten fråga angående kläder till nyfödd. Det är så att jag ska ha en liten bebis i mitten av juli och tänker mycket på vad lillen kan ha på sig när vi ska hem från bb. Det vi kommer att göra är att lägga lillen i bilstolen inne på bb och ut till bilen är det inte långt! Sen har jag en till fråga också angående storlekar på kläder, vad ska jag ta med för kläder till bb egentligen? Vilken storlek? Tycker allt dedär är supersvårt.. Hoppas någon kan komma med lite tips!

2013-05-12
Carolineeee
Carolineeee

Fast de vikten spelar visst roll och inte bara längden.. Flickan va 52 när hon föddes.. Kunde inte ha 56 på över en månad..56 bara hängde i axlarna... Vi hade bara 50 med oss in.. 3-4 bodys o 2-3 byxor.. Stor risk för ner bajsning.. Hade även mössa o en filt t hemförd.. Hon föddes dagen innan midsommar!!

2013-05-13
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Okej tack så jättemycket för era svar, så tacksam över att ni berättade och beskrev från egna perspektiv! =) nu ska jag sova gott, godnatt.

2013-05-12
Carolineeee
Carolineeee

Mitt första barn kunde ha strl 50 i två veckor. Mitt andra barn kunde inte ha strl 50 alls, så vi använde 56direkt. Jag hade haft med mig en långärmad body, tunnare byxor, strumpor och en tunn mössa. Sedan hade jag även haft med en filt att lägga över bebisen i bilstolen, ifall det är en sval och regnig dag!

2013-05-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...