App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ligamentsmärtor - hjälp mig!

Hej, jag gick in i vecka 16 igår ( 15 + 1 ). För ungefär 3 dagar sen började jag känna en värk i hela nedre buken och jag kände inte igen det som mensvärk och blev såklart orolig men jag tänkte inte så mycket på det. Men igår började jag få riktigt ont och natten till igår vaknade jag varje gång jag skulle vända mig om pågrund av smärta, jag hade svårt att sätta mig, ställa mig upp, röra mig, gå, allting. Ingenting var öppet heller här, så vi fick åka till akuten och vänta där i 8 timmar tills jag fick göra ett ultraljud där allting såg jättebra ut och läkaren förklarade att det var ligamentsmärtor och är helt normalt. Idag är det ännu värre och det känns som om magen ska " ramla av " när som helst. Är det någon annan som har / haft likadant som mig ? Finns det något som kan lindra smärtan ? Panodil hjälper inte men däremot ska jag köpa ett sånt där " bandage " man kan ha runt magen som ger stöd, hjälper det ? Tacksam för svar och andras berättelser om detta.

2013-05-11
Vivalajuliaa
Vivalajuliaa

Jag är i v 22 nu. Har haft samma i ca sex veckor nu. Har beställt ett stödband som borde komma på måndag. Fick prova det hos BM och man kände direkt att allt hölls ihop, gjorde inte ont alls under den korta stunden.

Har ett väldigt tungt jobb och jobbar mycket ensam, har inte så mycket val än att lyfta det som ska lyftas. Tur att jag har mina underbara kollegor som hjälper mig så gott det går och som tröstar mig vid arbetsdagens slut då jag har så ont så jag inte kan hålla gråten tillbaka. Hjälper inte bandet tänker chefen se till att jag blir sjukskriven.

2013-05-11
Sodermanmalin
Sodermanmalin

Jag hade fruktansvärt ont. när jag var i v18 men då hade jag lyft alldeles för mycket och tungt på jobbet. Det blev bättre när jag tog det lite lugnare.

2013-05-11
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...