App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Har barnmorskan fel?

Var på ul i tisdags och fick bekräftat det vi trodde, nämligen att det är en liten pojk i magen ;) men så träffade jag en vän som har dn dotter som egentligen, enligt bm skulle vara en pojk. Bm hade varit helt övertygad och sa att hon aldrig har tagit fel. Så nu undrar jag om det är många här som har varit med om det?

2013-05-10
hhultengren
hhultengren

Lindarutan så tänkte jag med första barnet också, nu med andra är jag lite äldre och tänker mer praktiskt (tänker inte köpa rosa till en kille) men nu är det ju så att man kan kolla med ganska stor säkerhet och många väljer att göra det. Nu har inte jag kollat än för jag är nerröstad av familjen :P

2013-05-11
Helbeng
Helbeng

Vi kollade inte för att köpa saker men för att få en bättre och lättare koppling till bebis i magen. Vi kan säga till storasyster att det är en liten flicka i magen och kanske tom säga ett namn :) Jag förstår inte att man inte vill det :) man blir ju överraskad ändå och man får träffa sin bebis!

2013-05-11
InezFinez
InezFinez

Jag förstår inte varför så många vill veta könet i förväg. Måste man ha sån total koll och vara så förberedd det bara går? Gud så trist.

2013-05-11
lindarutan
lindarutan

På oss hade dem rätt både vid rul och vid ett senare ul!

2013-05-10
emcb
emcb

Om du verkligen vill vara säker så gör ett extra ul närmare v.30 .. då ser dem det mycket bättre fick jag höra.

2013-05-10
Emilieninni89
Emilieninni89

En kompis fick sagt flicka.. men fick en pojk :) till oss hade de rätt, en liten flicka blev det allt :) tror nog inte man ska lita 100% på det där, men å andra sidan sa de faktiskt att de kunde vara en pojk. Svårt för dem att veta säkert så tidigt :)

2013-05-10
Maddiie
Maddiie

På mitt rul sa hon att vad hon kunde se var det ett flick kön :) och jag var super orolig för jag köpte klänningar och rosa saker! Men fick gå på tul två ggr och då sa dem båda gånger att det var en tjej. Och den hade helt rätt! :)

2013-05-10
babyonboardhere
babyonboardhere

har en kompis som då hade 3 pojkar hemma och när hon och sambon skulle kolla kön på 4de barnet som då låg i magen sa barnmorskan/sjuksköterskan att det va en liten tjej. ...ut kom deras 4de pojke!! nu är hon gravid med 5te barnet och jag hoppas dom får e tjej nu :-)

2013-05-10
lilja85
lilja85

Min vän fick höra att de skulle få en kille.. Men ut kom en tjej! 😄

2013-05-10
mteresm
mteresm

Visserligen var det längesedan jag låg i mammas mage och blev ulad, men de var bombsäkra på att jag skulle bli en kille. Sist jag kolla vad jag inte det :P

Med lilla tjejen antydde de att det kunde vara en pojk. Men ut kom en flicka.

2013-05-10
jika686
jika686

Oftast vill de inte säga något om könet. Förra gången såg jag själv tydligt att det var en pojke på första bilden och hon höll med till 80 % är det nog en pojke och det stämde. Denna gången såg jag också att det var en pojke och hon var också övertygad om att det var det.

Jag har 4 flickor  och en pojke innan och dem har jag inte sett könet på och har inte heller fått reda på det.

2013-05-10
Atlantis
Atlantis

Har ingen erfarenhet då vi inte tar reda på könet. Men tycker det är konstigt att säga att hon är helt säker, för som jag förstått det kan en könsbestämning i vecka 18-20 aldrig vara hundraprocentig.

2013-05-10
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...