App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

illamående och höggravid!!

har bf 28 Maj och börjar få stora problem med sömnen. blir inte mkt vila på dagarna då vi har en dotter på snart 4 som är extremt aktiv, och varannan vecka har vi även sambons barn här, en på snart 8 (som också är väldigt aktiv och samtidigt måste aktiveras jämt) och en på 11.....vi bor i en liten 3a just nu och har det väldigt rörigt pga att vi snart flyttar....2 veckor efter bf :-/ det + att vi ska städa ur och reparera huset vi ska flytta till och packa allt och städa ur lägenheten vi bor i nu......å som jag skrev så har vi bf mitt i allt det här!! nu vart det ett rörigt inlägg men det jag ville få fram var att när jag ska vila eller sova så blir jag illamående hur jag än ligger....det har hållt i sig i ca 1 vecka nu och jag får sämre humör och tålamod. vaknar flera ggr/natt och måste sätta mig eller kliva upp för att det ska försvinna....nån mer som har som jag?

2013-05-08
lilja85
lilja85

ja det kanske vore nått att prova. men ska ja ta det fast det inte e halsbränna eller sura uppstötningar? e mer att jag blir illamående å yr, många ggr även ont i magen.

2013-05-08
lilja85
lilja85

testa lite receptfritt mot halsbränna och sura uppstötningar. jag kan inte sova utan det äter Losec för långvarig effekt och novaglucol om det brhövs snabbt.

2013-05-08
Mikaela88
Mikaela88

Hoppas det löser sig!

2013-05-08
Hnoss
Hnoss

Ja, det låter nog som att det beror på stress för din del....

2013-05-08
Hnoss
Hnoss

problemet e att vi bor 17 mil från min släkt och 25 från sambons släkt. och dom få vänner vi har här har småbarn sj. vi e arbetslös båda 2 så dottern får vara på dagis melkan 9-12 varje dag...men d blir inte mkt vila på dom 3 timmarna. känner även ett stortbehov av att få iordning allt tills bebisen kommer men det är inte lätt när vi e mitt i städning å flytt. men att det skulle kunna va stress låter vettigt...jag är ett riktigt kontrollfreak och tkr d e jobbigt när d inte blir som ja tänkt mig :-/ försöker slappna av och inte bry mig så mkt om tvätt, disk, städning osv...men d e svårt!

2013-05-08
lilja85
lilja85

Jag tycker det låter som stress-symtom. Kanske kan ni försöka leja ut mycket av det som ska göras till någon i familjen eller hantverkare? Jag har bf 30maj och tycker det är mer än tillräckligt att ta hand om sonen på 20 månader och se till att vardagen fungerar. Går inte din dotter på dagis?

2013-05-08
Betty86
Betty86

kan inte ens sitta tillbakalutande...men d e inte som om d ska komma upp kräk, känns mer som ja e sjuk. pratade med en skjuksköterska nyss som sa att bebisen nog ligger högt upp...men hur kan den göra d när barnmorskan sa att den sjunkit ner?

2013-05-08
lilja85
lilja85

Jag har problem med att jag inte kan ligga ner ordentligt, särskilt inte om jag ätit 2-3 timmar innan, då blir jag illamående och magmunnen verkar inte klara av att hålla tätt, maginnehållet vill liksom upp igen. Jag halvsitter när jag ska sova/vila och har behövt göra det under de senaste tre månaderna....enda sättet för mig att sova.

2013-05-08
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...