App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vattkoppor?!

Igår morse hade tjejen en röd prick, såg lite ut som en finne, under vänster tutte. På kvällen hade hon fått ytterligare en på magen. Vi tänkte inte alls på vad det kunde vara. Nu har hon fått två till, också på överkroppen. Totalt alltså fyra stycken. De är små, det är svårt att se om det är vätska i dem. Hon har ingen feber vad jag kan känna iallafall. Hur ska man veta?? Hon fyller år på fredag och kalaset är på torsdag. Så jäkla typiskt om hon skulle få vattkoppor nu! Ska man bara avvakta och se om prickarna blir fler, eller hur ska man göra? Vissa får ju inte så många heller. Känns meningslöst att ringa bvc eller 1177, det är ju svårt att förklara över telefonen exakt hur de ser ut.

2013-05-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Säger som de andra, är hon bara kry och feberfri tycker jag ni kör kalas med informerar alla gäster innan. Vi har precis haft det här och lillkillen 1,5 år hade feber i ett dygn sen var han pigg och fick gå tillbaka till dagis efter 3 dagar trots massa koppor. Dom sa att det smittar redan innan första koppan och eftersom det är så smittsamt räknar dom med att alla barnen ändå var smittade. Sen är det som sagt bättre att få det tidigt. Stora killen fick det också nu och han är tio. Han blev jättesjuk med svår huvudvärk, hög feber och fruktansvärda koppor :(

2013-05-07
Hurricane
Hurricane

å ja säger som busan för alla som haft koppor så e det ju ingen fara så kalaset behöver ju inte ställas in.. å jäklar i havet hon e ju två nu ju.. det har ja förträngt :O tiden går alldles för fort! !!

2013-05-07
osisen
osisen

:-(

2013-05-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...