App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF+8....

Och idag är det dags för sista besöket hos bm. Jag vill slippa bli igångsatt och hoppas verkligen bebis bestämmer sig för att komma ut på egen hand! Visst brukar man få vänta tills BF+14 om man själv och bebis mår bra?!

2013-05-07
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 11 månader

Varit hos bm på sista besöket :) Alla värden var bra och bebis mår också bra. Fick tid för igångsättning den 14:e maj...så nu har bebis en vecka på sig att komma ut på egen hand :)

2013-05-07
Hnoss
Hnoss

Det enda jag tycker är jobbigt med väntan just nu är att jag tyder varenda liten känsla till att det kanske kanske kommit igång... Och så visar det sig bara att det är ngn förvärk, bebis som rör sig, gaser i tarmarna eller liknande. Suck vad knäpp man är ;)

2013-05-07
Hnoss
Hnoss

Nej de tycker inte att det är anledning nog att sätta igång det bebisen eller du måste i princip ha allvarligt läge då typ möjligen hinnsvepning kan vissa bm göra

2013-05-07
Idussen
Idussen

Drygt att vänta, men jag mår ju bra så jag ska inte klaga. Hoppas jag får årminstone en vecka till på mig. Har trott det varit på gång länge nu. Mycket förvärkar och vissa som kännts starkare. Men inget som vill komma igång på riktigt. Bara att fortsätta att ha tålamod och vänta då ;)

2013-05-07
Hnoss
Hnoss

Usch så drygt att bara gå och vänta :(.. Har själv bf på fredag och ska till bm imorgon.. Undrar hur de gör när de vet att man inte mår bra.. Prioriterar de annorlunda då och sätter igång det?!?

2013-05-07
linjocke
linjocke
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...