App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Arg, besviken orolig?

Är det någon mer än mig som känner sig irriterad mot folk runtomkring? Har en pojke på 4,5 månad som jag älskar mer än allt annat, han har verkligen vänt mitt liv till det bättre! Men jag känner en en riktig ilska inom mig som kommer då saker inte blir som jag tänkt mig, så fort någon säger något eller gör något fel (enligt mig) med min son så blir jag irriterad och besviken över att dom inte förstår hur det ska vara.. Känns som om jag inte kan uppskatta någons hjälp, utan de slutar bara med att jag blir arg och besviken.. Vill ju ha hjälp av familj och vänner, men det är väldigt jobbigt att känna såhär..

2013-05-06
Louisefi
Louisefi

Jag kände likadant med första barnet. Med andra barnet har jag blivit lugnare och känner mig tryggare i att jag faktiskt känner mina barn bäst. Jag säger ifrån bör det behövs, de får tycka precis vad de vill!

2013-05-10
emcb
emcb

Kan känna igen mig lite i det du skriver Lousiefi. Men inte mot min sambo då. Men samtidigt kan jag ju oxå tycka att de e rätt förståeligt om man blir irriterad på folk som träffar ens barn rätt sällan, alltså inte oftare än nån gång i månaden eller ännu mer sällan som det e för oss med min mamma å svärmor t ex, men dom ska ha åsikter om ens uppfostran av barnet å värst va nog när en gammal bekant till min mamma kläckte ur sig efter att gått på om hur duktig hennes syster e med sitt barn, så klaga hon på oss att vi fortfarande låter dotter på nu 7 månader sova i vår säng, för hon mena att vi gör henne osjälvständig. Vet att man inte ska ta åt sig men blev rätt ledsen.

2013-05-09
ica_86
ica_86
Barn på 2 år och 11 månader

I den här familjen är det vad vi föräldrar säger som gäller, snäll farmor etc får man vara när vi inte är med. Just när det gäller uppfostran så är det väldigt viktigt för freden i hushållet att sonen inte kan tjuta sig till det han vill. Samtidigt tycker jag att det är viktigt att de barnvakter vi har får skämma bort honom, i lagom mängd, så han tycker det är skoj att vara där.

2013-05-06
Levena
Levena

Men vänta ett tag med att ta emot hjälp då?

2013-05-06
jika686
jika686

Kontrollbehov, tror jag det kallas.. Känner lite lika.. Värst tycker jag är när jag tex säger åt min stora tjej att stanna hos mig i en butik och så kommer farmor och tar henne bara för att hon skriker/gråter för att hon itne får som hon vill.. Då underminerar hon mig och mina order..

2013-05-06
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...