App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hitta harmoni i vardagen och ta hand om dig!

Vill tipsa om att mer än någonsin ta hand om dig själv! Det kan handla om att smörja in kroppen med en vårdande olja till ta en lång, harmonisk prommenad. Glöm för all del inte bort din parter och gör saker tillsammans i ett lugnt och stressfritt tempo. Det är vackert att vara gravid, både på in- och utsidan! 3

2013-05-06
djsusanne
djsusanne

När jag väntade mitt första barn njöt jag för fullt och var verkligen harmonisk! Så jag tycker att ts råd är bra men kanske lite svårare att uppnå när man väntar barn nr2 med tanke på att man har ett till barn att ta hand om. Men att vänta första barnet är en väldigt speciell upplevelse även med krämpor så klart man ska få komma med positiva råd!

2013-05-07
emcb
emcb

Bra inlägg mamsanmaria!

2013-05-07
jessicamalin
jessicamalin

Norrlänning; du måste ju inte gå in och läsa sådana trådar då. ;-) Sen kanske de som är lugna och harmoniska blir trötta av att läsa om alla som mår pest och har ont, har jobbiga ungar som inte äter/sover/bajsar osv. Det är inte bara den som har det värst som har rätt att skriva om sitt liv och sina tankar. Man måste även kunna glädjas åt de som har det bra.

2013-05-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Jag tolkar det som att ts är gravid (baserat på att det står "gravid i vecka 24" under hennes bild) och då har man väl tid att vara lugn och harmonisk? Det var jag med när jag var gravid. Ibland får jag känslan härinne att så fort man har fått sitt första barn så tappar man helt insikten i hur det är att vara gravid med första barnet! Då har man rätt att vara "ego" och njuta av tillvaron, om man inte lider av massa jobbiga gravidsymptom.

Grattis djSusanne till graviditeten, och härligt att du och din partner har hittat något som passar er! Lycka till med fortsättningen på graviditeten! :-)

2013-05-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...