App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ersättning, droppar och panikskrik

Min tös på två veckor har sen start vägrat att amma! Så ersättning blev de och har nu provat både semper och nan men efter dagar och nätter med inget annat an panikskrik från min lilla älskling har vi nu på BVC's inrådan köpt hem laktosfri ersättning. Inte nog med att alla droppar man provat kostar skjortan, den nya ersättningen kostar 250kr för 400g!!! Men men de är bara att ta de antar jag. Hur eller hur undrar jag nu, hur lång tid tar de innan man märker skillnad om de blir någon? Och bör man fortsätta med både miniform och magdroppar trots den nya ersättningen? Är även lite bekymrad över att hon inte äter lika mycket av denna nya ersättning som hon gjorde med nan! Tänk om hon slutar gå på sig som hon ska eller ännu värre, går ner! Nåja nu har jag fått vädra min oro lite och ska återgå till min underbara men dock så rosenrasandes skrikande dotter så hennes far får vila sig en stund efter att ha haft morgonpasset!

2013-05-06
Stumpanaddi
Stumpanaddi

Ja de gör jag :)

2013-05-12
Stumpanaddi
Stumpanaddi

Tack för alla era svar! Efter en vecka med den nya ersättningen har skrikandet halverats! De är fortfarande jobbigt för henne när luften rör sig i magen och när fisarna är på väg ut men de är ju snabbt övergående! Hon äter nu två till tre gånger per natt och där emellan får bo för de mesta sova! Så tack till era tips och för ert stöd!

2013-05-11
Stumpanaddi
Stumpanaddi

Det finns ju nån ersättning som man köper på apoteket som är svindyr, den går iaf att åf på recept.... Betydligt billigare.

2013-05-06
Yrwen
Yrwen

Mina har fått ont i magen av magdropparna. Kanske testa någon vecka utan?

2013-05-06
solskensmamman
solskensmamman

Jag ger min son minifom droppar. De har inte m laktos eller mjölkprotein att göra utan d hjälper att slå sönder gaser som bildas i magen o gör att bebisar fråter o får ont i magen. Min lilla skrutt fiser mer o d e ju bra för då kmr bubblorna ut. Men kolla m bvc igen va dom rekommenderar men minifom kan du nog fortsätta använda. Hoppas tösen blir bättre snart.

2013-05-06
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...