App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

angående djurplågaren i göteborg..

på FB så finns det ju en sida skapad av en kille som uppmanar folk till att ge denna 16åriga kattmördare vad han förtjänar. Jag tycker detta är fruktansvärt, hur kan människor vara så onda? Javisst att sprätta upp katter för skoj skull är ju inte heller normalt men allvarligt talat! Killen är 16år med uppenbara psykiska problem , vad kommer bli bättre av att halva sverige vill skada honom OCH hans familj. Han är ett barn och de har som tur är funnit honom i tid och kanske kan han få den hjälp han behöver innan det går vidare till människor (oftast börjar man med djur och utan hjälp slutar med människor). Jag tycker att varenda människa som delar hans sida är precis lika onda som denna kille. De är människor som utan att tänka på konsekvenserna av deras handlande sprider information som förstör livet för många oskyldiga människor! .

2013-05-05
osisen
osisen

Det är bra att de tagit honom så att han kan få sitt straff och rätt hjälp innan det blir värre! Tycker synd om hans föräldrar, tänk att få reda på att ens egen son gjort något sådant och sedan bli hotad av främlingar... Usch! Idiotiskt stränga ut folk på Facebook, vem hjälper det?

2013-05-05
emcb
emcb

jovjag förstår folks frustration..
men även om han nu hade varit vuxen så jade så många runt onkring drabbats av detta..
ja tänker på tex hagamannen. . hans fru å barn har ju fått ett helvete efter att han åkte fast.. å dessa människor är ju helt oskyldiga å var ovetandes av vad drras man/pappa har gjort

2013-05-05
osisen
osisen

jag vet inte om jag hade reagerat lika starkt om det var en vuxen människa.. troligvis inte.. men det handlar om ett mycket sjukt barn!

2013-05-05
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...