App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur känns sammandragningar?

Hej, Ja, lite pinsam fråga kanske. Men hur vet man att det är sammandragningar man har. Jag misstänker att jag får lite förvärkar ibland, men jag vet liksom inte. Nu får ni känsliga sluta läsa... Det gör liksom ont ibland ungefär en decimeter rakt upp i mumindalen. Sedan känner jag ju att magen i sig drar ihop sig, särskilt om jag är uppe och går. Än så länge väntar jag inte på några förlossningsvärkar, men det kan ju vara bra att veta vad det är som gör ont, istället för att bara acceptera att det gör det.

2013-05-03
Tummetott
Tummetott

Aaha, så då är det nog kombination av foglossning och lite sammandragningar jag känner. Det som hugger är nog inte livmodern, utan sammandragningarna känns faktiskt som just sammandragningar. Smart:-)

2013-05-06
Tummetott
Tummetott

I mitt fall var det fogen fram som spökade när det gjorde ont där du beskriver det, sammandragningarna gjorde inte ont mer stenhård och jobbigt att andas lite obehagligt lixom.

2013-05-03
Helbeng
Helbeng

När jag hade sammandragningar kände jag det endast genom att magen blev stenhård och det blev lite svårare att andas :-)

2013-05-03
Mjm123
Mjm123
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...