App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det här med att inte säga "inte"

Jättebra tips! Har försökt nu hela morgonen och även berömt det jag har kunnat. Men jag behöver hjälp med en formulering, har fått bita mig i tungan för det blir automatiskt inte hela tiden... Tösen har ett sår på näsan som hon ständigt river upp, och vi har försökt allt känns det som, visat att det kommer blod, försökt förklara att hon gör sönder sig själv osv, men nu när jag tänker tillbaka så visst har vi sagt inte hela tiden.. vad ska jag säga? Hjälp! :-)

2013-05-03
ChildofJune
ChildofJune

Man kan köpa lite smärtlindrande salva på Apoteket för att fp den att glömma bort.

2013-05-03
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Säg klappa snällt. Och visa att man kan gnugga lite med fingret på ist för att riva. Dvs ta fingret och gnugga lite på såret eller trycka lite. Samt förklara att såret måste vila.

2013-05-03
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Plåster får tyvärr inte vara ifred, och det stör nog bara läkningen mer. Jo, jag har försökt. Har visat henne i spegeln och hon säger själv aja baja, men sen är hon där och river igen... Är rikitgt 'orolig' eftersom jag själv har ett rött ärr på näsan från tonåren då jag inte kunde låta en finne vara ifred :P Vet hur mycket jag stört mig på den och vill inte att hon ska få ett fult ärr...

2013-05-03
ChildofJune
ChildofJune

Tack :)

'Sluta' har jag dock märkt har lite samma effekt som 'inte'...

2013-05-03
ChildofJune
ChildofJune

Sluta pilla! :)

2013-05-03
McLarsson
McLarsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...