App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad är det som är fel??

Vår dotter som snart fyller 2 år började med när hon var 16 mån att vakna om nätterna och vill över i vår säng, det går inte att lägga henne ner igen i hennes säng. Hon blir arg och jätteledsen, när hon kommer över i vår säng då somnar hon gott. Jag trodde att det var en engångsgrej, men nu fyller hon 2 år och gör fortfarande så här. Ibland när vi lagt oss så kan jag höra henne att hon sover djupt men 30 min efter att vi har lagt oss så står hon där i sin säng och vill över. Nu ska hon få egen säng i ett eget rum, hon lär inte springa in själv till oss. Vad göra? Nu till en annan sak, min dotter har även börjat att sova mkt oroligt, hon gråter, gnyr och vrider och vänder sig. Vilket gör att hon är mkt trött om dagarna, hon sover strax efter lunchtid i ca 1-1,5 tim sen vaknar hon av sig själv. De säger ju att barn går igenom deras dagsintryck när de sover, men om hon nu gråter varje natt och sover oroligt. Betyder det då att hon har en hemsk tillvaro på dagarna, detta gör mig jätteledsen. Hon går på dagis och har jätteroligt, men är väldigt känslig när det är nya personer runt om kring henne. Hon har även kommit in i att man ska bära henne, och gör man inte det så gråter hon. Har märkt att hon är väldigt känslig nästan lite rädd för allt. Detta gör mig ledsen, hon är med oss hela tiden när vi gör något, hon blir aktiverad hela tiden. Men det känns som till ingen nytta. Vi kan inte göra mer än att leka och hitta på roliga saker, men ändå är hon ledsen och om vi frågar henne vad som är fel, så är det inget. Tacksam för lite tips!

2013-05-02
fjantig
fjantig

varför tror du inte att hon skulle traska in till er på natten?
min lilla har kommit in till oss från sitt rum sen hon va ett ungefär å fick sin stora säng..
sen vaknar hon ibland å e ledsen åxå .. ellee å ropar på mej..

jag tror ju på å prova nya saker när man anser andra inte fungerar.. å så lämge du förösker uppfylla dotterns behov så gott du kan så ska det nog gå bra tror jag :-)

2013-05-02
osisen
osisen

Det låter som att hon går igenom en utvecklingsfas just nu och behöver mycket närhet, det är helt normalt! Låt henne vara nära så mycket hon behöver och mys en massa :)

2013-05-02
KerstinCecilia
KerstinCecilia
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...