App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ni som haft missfall...

Har en kompis som var i v6-7 och då gjorde ett ul å läkaren såg inga hjärtslag men embryot va 11mm sa att de skulle förbereda sig på missfall...sedan pratade ja me en vän som haft 3missfall som förklarade att man kan plussa i 3-4v efter fostret dött och då även känna gravid symtom under tiden eftersom de tar ett tag innan hormonerna går ur kroppen.. ja förklarade detta för min vän och fick tillbaka att ja var taskig som höll tummarna och att hon gjort ett till plus och kände av symtomen. .. ja har fått ett barn tidigare och kände ingenting mer än trötthet å yrsel å lite illamående fram till v 16... kompisen sa även att hon ej litade helt på den som gjorde hennes ul... men hon vägrar göra ett till eftersom hon plussat igen å känner sig gravid... hur fan ska ja få henne att fatta att hon bör göra ett till?? vet folk som gjort ul i v6+ några dagar och då sett hjärtslag... Hon tycker bara jag är dum och elak som förklarat på olika sätt och att ja e dum som håller tummarna för att ja hoppas att de ska gå vähen för dom! va ska ja göra???

2013-05-02
Zinter
Zinter

Va jobbigt .. :(( när jag fick mitt missfall åkte ja på kontroll flera ggr under en månads tid gör att hormonvärde ej sjönk som de skulle!! Hade ja tagit test hade de visat gravid.. Tråkigt hon inte vill lyssna på dig..

2013-05-02
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

jag har en vän som fick ma. hon gick med ett dött foster i magen i 9 veckor eftersom alla sumptom fanns kvar. Det slutade med att hon blev likförgiftad och ett tag var det osäkert om hon någonsin skulle kunna bli med barn igen. ..

2013-05-02
josefinejimmy
josefinejimmy
Bebis på 9 månader

hon började tjaffsa på fb härom dagen i en diskussion som ja hade me en kollega å nyss tog hon bort mig som vän också.... tycker hon beter sig som en barnunge å vet att de ej har så mycke folk som har barn så de borde va rädda om de som de har! å när ja förklarade allt i helgen så tyckte hon att ja bara skulle stötta henne, men ja kan ej stötta nån som ej lyssnar och vill kolla upp en extra gång för att få veta sanningen! för de är ändå ett barn de handlar om!!

2013-05-02
Zinter
Zinter

Det är inte ditt ansvar, låt henne få ro att ta in allt som händer nu. Är det missfall så kommer hon att förstå det tillslut.

2013-05-02
emcb
emcb

Du kan nog inte göra mer. Om hon inte tror på dig så får hon tyvärr upptäcka det jobbiga själv :/
Jag fick missfall för några år sedan, så jag förstår henne. Klart man inte vill tro att bebisen är död! Men om hon lever i en sån förnekelse nu så är det inget annat du kan göra än att låta henne inse det själv :(

Låt henne vara ett litet tag nu, så kan du höra av dig om nån vecka och höra hur hon mår. Du får absolut inte säga nåt i stil med "det var ju det jag sa", utan bara visa hur ledsen du är för att hon fått missfall och finnas där för henne!

2013-05-02
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...