App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sova?!

Jag älskar min sambo! Han är helt underbar nu under graviditeten! (Annars också självklart) MEN!! När vi ska sova.. När han har somnat.. Han ska ligga på mig, han lägger sig på täcket så jag blir utan.. Han är allmänt jobbig! Kan man skicka ut honom till soffan eller ska jag lägga mig där själv?! Jag måste få lite sömn mellan alla toalettbesök!

2013-05-02
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Bebis på 1 månader

Jo jag kan putta på honom.. Det hjälper.. I 2 minuter.. Sen kommer det förbannade benet och ska upp på min axel igen :P säger jag till för många gånger så blir han jättesur, och det vill jag ju inte.. Jag ska prata med honom idag :) försöka lösa detta :)

2013-05-02
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Bebis på 1 månader

D hjälper inte att putta på honom? Min va oxo en platstjuv när jag va gravid. D värsta av allt va att han snarkar som ett sågverk när han ligger på rygg. Så jag fick alltid putta på honom så han lägger sog på sodan så jag fick sova. Jag hörde ju ALLT då oxo, typiskt nog. Men funkar inte puttandet så e d klart han kan sova på soffan. D e ju du som har d väldigt tungt o sömnlöst nu. Hoppas ni löser d :)

2013-05-02
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...