App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hata svärmor

ÅÅÅÅ FYFAAAN HAR ER SVÄRMOR NÅGONSIN LAGT I SIG SÅ MYCKET ATT DET PÅVERKAR DITT FÖRHÅLLANDE BARA FÖR ATT HON VILL ATT DU SKA GÖRA ABORT?!? SÄTTER SIN SON I KLÄM MELLAN OSS OCH KAN INTE VARA TREVLIG I MIN NÄRHET FÖR JAG VÄGRAR GÖRA ABORT?!?! Det gör så ÄCKLIGT JÄVLA ONT OCH SNART KOMMER JAG INTE ORKA MER ?!?!! Tips råd taaack!!

2013-05-01
Himen
Himen

Jag har som sagt varit i en liknande situation och tycker att du ska göra vad som känns bäst för dig, gör inte abort för någon annans skull! Att din pojkvän nu känner sig osäker och att han ångrar sig är en vanlig reaktion, oavsett om barnet var planerat eller ej. Jag blev oplanerat gravid och beslutet att behålla var mitt. Min sambo ville egentligen inte ha barn redan och att svärmor också försökte övertala mig till abort gjorde inte saken lättare. Men när det hade sjunkit in var han glad över det kommande barnet och även svärmor gladde sig sen.

Jag gick och pratade med en kurator innan jag definitivt bestämde mig och fick höra att det inte alls är ovanligt att mannen "ångrar sig" när en graviditet är ett faktum och behöver växa in i det. Nu går det ju inte att förutspå hur det kommer bli för er, men du ska vara egoistisk och tänka på dig själv nu! Självklart är det även bra att fundera på hur det blir om din pojkvän väljer att inte finnas med i bilden längre och väga in det i ditt beslut. Men framförallt: försök skita i svärmor!

2013-05-05
sandrapatricia
sandrapatricia

Kan inte posta mer jävla app!!

2013-05-05
InezFinez
InezFinez

Får man fråga hur gamla ni är? Jag hade ringt, skrivit brev eller träffat henne (helst träffat ) och sagt väldigt sakligt och lugnt att

2013-05-05
InezFinez
InezFinez

Jag är i v. 10 och är så sjukt förvirrad!! Tänk om jag inte skulle kunna få barn sen om jag skulle göra abort..

2013-05-05
Himen
Himen

:( bry dig inte om henne! Och honom borde du be fara! Fattar inte varför vissa svärmödrar är så sjuka! Hoppas det ordnar sig och att du kan glädjas över graviditeten!

2013-05-04
babyonboardhere
babyonboardhere

Han berättade för henne att det var hand idé att jag skulle sluta med mina piller, då han vet att jag vill ha barn i ung ålder. Men han berättade det för sin mamma, att det liksom var hans idé sen att han ångrade sig och då var jag redan gravid. Men hon tror att jag är en psyko bitch som lurat honom och planerat det här..... Och hon bryr sig inte om jag gör abort elr inte utan det är MIG hon inte gillar av ngn anledning.. :S men det ät så mycket drama runt graviditeten att det tagit bort den här roliga känslan med att vara gravid och se fram emot det, nu är jag nästan äcklad av barnet.. Det måste låta sjukt för andra men påverkad jättelätt av andra! :(

2013-05-03
Himen
Himen

Men, det här låter ju helt sjukt. Vem tror hon att hon är? Och hur omogen kille har du?

Han kan ju inte gå runt och planera ett barn, och därefter säga att han inte vill ha barn "just nu". Det är ju lika mycket hans fel i så fall som går och säger sådant, för då tror ju hon att du har "lurat" in honom i en situation. Ni behöver nog snacka om det här utan svärmors inblandning så att du vet helt säkert vad han vill och att han är medveten om vilka skyldigheter han har. Bebisar växer inte på träd direkt. Sedan får han ta tag i situationen med sin mamma så att inte du utsätts för det.

 

Skippa ciggen dock;-)

2013-05-03
Tummetott
Tummetott

Usch så tråkigt! :( det är svårt att veta hur han tänker. Min sambo är lite mammig han med! Men han skulle aldrig tolerera om hans mamma velat att jag skulle göra abort! Gör det du vill och lyssna inte på andra. Det är en känsla som är svår att beskriva när man är gravid, tror ibland att det kan vara svårare för män att förstå. :) hoppas det blir bättre för dig!

2013-05-01
babyonboardhere
babyonboardhere

Men håller med henne i vad? Om barnet är planerat och han sedan ångrat sig har han ju ingen rätt att önska att du ska göra en abort. Och ska han stötta dig så får han allt sätta ner foten och säga till sin mamma att det var planerat och att hon ska bli farmor, varesej hon vill det eller ej. Varför ska hon straffa ett ofött barn för att hon har problem att acceptera personen som bär det? Om hon brydde sig om sin son skulle hon vara glad för hans skull - och om hon hade minsta respekt för honom skulle hon inte tala så till kvinnan han älskar heller. Men jag undrar ändå var han står i allt det här? Får du stöd från honom?

2013-05-01
ChildofJune
ChildofJune

Nej du har uppfattat det rätt, det här barnet var planerat..

2013-05-01
Himen
Himen

jag fick ju känslan av att barnet dessutom va planerat?! eller var det kanske det barnet ni förlorade som var det..

2013-05-01
osisen
osisen

äh ja blir bara så trött.. jag hade sagt atr antingen så kan han dra.. så får han betala för barnet å slippa va delaktig.. eller så inser han fakta å fattar att han ska bli farsa å beter sig därefter

förstår att det e svårt för honom men det e ändå ganska enkelt.. man kan inte ha kakan å samtidigt äta den.. !

2013-05-01
osisen
osisen

Det är inte svärmor som bestämmer över ert liv...tråkig att hon inte accepterar att ni vill behålla bebisen! :( Hoppas det blir bättre snart och hon ser fram emot det nya livet! :)

2013-05-01
Karopauli
Karopauli

Han håller med i en del hon säger, att han inte vill ha barn nu osv. Visst man är två när det kommer till om man vill behålla eller inte, men vill han verkligen inte behöver han inte vara kvar, det vet han!! Får en att nästan vilja köpa ett cigg paket och bara gråta och röka..

2013-05-01
Himen
Himen

din man bör klippa navelsträngen säger jag
han borde inte komma i kläm för han borde stå på din sida å gör han inte det i detta e han inte värd att lägga någon energi på alls .

2013-05-01
osisen
osisen

Din man borde visa lite stake o säga ifrån, annars kommer hon aldrig sluta. Så tråkigt att hon vill sabotera för er.

2013-05-01
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...