App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hata sitt ofödda barnbarn

Jag är en tjej på 20 år, gravid med pojkvännen som jag varit tillsammans med i två år (förlovade sedan lite mer än ett år sen), han berättade idag för sin mamma att jag är gravid och tänker behålla, jag förstår att hon tycker at vi är unga och att jag inte har den bästa ekonomin eller någon kontakt med min familj/släkt (hedersrelaterat). Hon bestämmer sig efter att hon fått reda på det skriva ett HEMSKT meddelande till mig på Facebook, bland annat skriver hon att jag tvingar hennes son att bli pappa (han vill inte ha barn nu men stöttar oavsett). Hon frågar också om jag är frisk i huvudet, hon har sagt att hon INTE vill ha NÅGOT med sitt barnbarn att göra, att hon aldrig vill se det och att jag är ovälkommen både i hennes och hennes föräldrars hus då pojkvännen bor där.. Min fråga är nu vad man ska tycka/tänka/känna?!?! Jag drog ju från mina föräldrar för att få vara vuxen och kunna ta egna beslut och göra egna val.. Var bara tvungen att skriva av mig lite då det här fått mig att gråta, hon fick ju själv min pojkvän när hon var 16, samt att hon tidigare bett honom välja mellan oss pga mina föräldrar. Tacksam för svar!

2013-04-30
Himen
Himen

Nu vill hon inte att vi ska vara tillsammans för att jag är gravid, för att jag ska ha förstört hans liv och tvingar honom att bli pappa.. Det andra dramat var för ett år sedan. Men barnet var till en början planerad!! (Vilket hon inte vet om)

2013-05-01
Himen
Himen

Hon har själv varit med män som jagat hennes dotter runt matbordet tills hon kissat på sig av rädsla för att hon vägrat äta grönsaker, dessa barn har två olika pappor (döttrarna och sönerna). Hon var med en man från det att min pojkvän var 2 tills för ngt år sedan bara, samma man som jagade hennes dotter runt matbordet, som misshandlade och kontrollerade henne och familjen! (Mamman är hel svensk). Men ingen vet om min pojkvän och hur riskerar jag hans liv om ingen vet om honom?? Sedan de där middagarna har jag inte ens haft kontakt med familjen! Hon har själv lekt med sina barns liv, jag leker inte med någons liv då jag tagit avstånd när jag vet hur det hade kunnat sluta.

2013-05-01
Himen
Himen

Jag vill inte snoka, men då du skriver att du brutit med din familj och det är hedersrelaterat, och din svärmor blivit förbannad då du haft kontakt med din familj - kan det inte vara så att hon är rädd att din familj ska skada hennes son om de får reda på att ni är tillsammans? Det ursäktar såklart inte hennes beteende, men kvinnor som fruktar för sina barns liv är inte att leka med... En reflektion bara, behöver inte ligga sanning i det.

2013-05-01
ChildofJune
ChildofJune

Honom*

2013-05-01
Himen
Himen

Mamman har ännu en son och två döttrar (utöver min pojkvän). Men jag tror ändå att det gör henne GALEN att hon inte är det självklara valet i hans liv, då hon bett honom lämna mig vid två olika tillfällen (när jag var på middag hos mina föräldrar bad hon mig att välja mellan mig och henne). Mina föräldrar vet ju inte än idag och min pojkvän!!! Jag valde att själv sen bryta med min familj/släkt men enbart för att jag ville och för min egen skull. Men det är inte normalt att be någon välja mellan sig själv (mamman) och sin flickvän?!?! Jag tror iaf inte att en normal mamma skulle göra så..

2013-05-01
Himen
Himen

Skrev ett jäättelångt svar precis som jag råkade ta bort, men hon har bett mig att undvika att ens vistas utanför hennes port tidigare för att jag var hemma på middag hos mina föräldrar för ett år sedan (kan tillägga att de än idag inte vet om honom) hon blev så arg för att jag enligt henne lekte med hennes sons liv. Men jag hade förväntat mig den här onödiga huvudvärken från hennes sida då hon skulle få reda på det.. Har ALDRIG varit respektlös mot henne någonsin!! Och det har funnits tillfällen då jag haft all rätt att vara liks barnslig som hon är/varit. Men hon verkar inte fatta att det är HON som tär på hennes och sin sons relation om hon inte vill ha ngt med HANS BARN att göra?!!?

2013-05-01
Himen
Himen

Hennes förlust! Var stark och tänk på dig och barnet i magen! Gör dig av med negativa energier i livet! :)

2013-05-01
Smultronkyss
Smultronkyss

Har du visat din pojkvän vad hon har skrivit? Vad säger han om det?

2013-05-01
ChildofJune
ChildofJune

Sandrapatricia: det är skönt men samtidigt hemskt att det är något som andra varit med om, men så hemskt för det ska ju inte behöva vara så.. Vilka är dom egentligen för att tilltala en på det sättet??.. Det som sårar då är att barnet inte kommer ha ngn släkt/familj om hans mamma förbjuder alla att a kontakt med det typ.. Jag har ju ingen kontakt med ngn i min familj/släkt sedan ett år tillbaka, har klarat av så äckligt mycket !! Så jag tror att jag definitivt blir en bra mamma och klart det! Kram på dig!

2013-05-01
Himen
Himen

Fy så arg jag blir! Jag känner igen mig lite i det du skriver. När jag blev (oplanerat) gravid med min sambo så kom svärföräldrarna hem till oss oanmälda för att skälla ut mig och försöka övertala mig att göra abort. Jag var då i v 14-15 och svärmor tyckte då att "det är ingen stor sak att göra abort". Jag är 24 år och sambon 27, han ville egentligen också skaffa barn senare så beslutet att behålla var mitt. Svärmor kastade glåpord på mig eftersom jag var så egoistisk som tvingar hennes son att bli pappa, han var minsann inte mogen för det! Jag är glad över att jag inte lyssnade på dem (även om jag blev förkrossad), idag har vi en underbar pojke på fem månader och mina svärföräldrar är också lyckliga över honom. Men deras handling kommer alltid att finnas i mitt bakhuvud...

2013-05-01
sandrapatricia
sandrapatricia

Levena: jag förstår vad du menar, lite så tänker jag också men tror inte att hon någonsin kommer be om ursäkt!

2013-04-30
Himen
Himen

Jag tror att det väldigt mycket handlar om att hon nu bett sin son lämna mig två ggr (en går välja mellan mig och henne). Att det mer handlar om att det för henne kanske känns som jag tagit hennes son ifrån henne?? Kan det vara möjligt? Att hon blir så extremt arg för att hon inte är det självklara valet?? Elr kanske bara jag som är ute och cyklar.. Jag vet att jag kommer bli en sjukt bra mamma, ingen tvekan!! Hon får jättegärna sitta bakom dator skärmen, brinna inombords och bete sig som ett dagis barn, känns som det är jag som är den vuxna i den här situationen.. Tack för era svar!!!

2013-04-30
Himen
Himen

Jag förstår att du blir ledsen. Vi fick också, inte fullt så illa men, udda svar när vi lämnade vad vi ansåg var ett glädjebesked, och min sambo räknas som vuxen sedan många år tillbaka.. Det tog några dagar men sen bads det om ursäkt till oss.

Försök att se det som jag gjorde: Hon är en överbeskyddande mamma som har ett visst liv utstakat för sin son, och nu omkullkastas hennes planer kring hur hans liv ska se ut.

2013-04-30
Levena
Levena

å svara inte på det.. sjunk inte till hennes sandlådenivå . ignorera bara och sköt om dej! !

2013-04-30
osisen
osisen

sicket pucko. . hoppas din man ber henne dra dit pepparn växer å tar sitt pick å pack å flyttar å tar hand om dej å erat barn.
sånt där ska du inte acceptera.. ni är inga barn. . ni e ju för fasiken 20?!?!? det e inte jätteung direkt!
Å hon behöver inte träffa erat barn hon har ingen som helst rättighet heller till barnet.
Å e hon så förbannat korkad så hon skyller allt på dej så e hon inte värd myclet i mina ögon, inte värd å kalla kvinna man får ju skämmas!!!
hoppas ni löser detta iaf du å din fästman..

2013-04-30
osisen
osisen

Annabus

2013-04-30
Himen
Himen

Jag kommer aldrig göra abort för hennes elr någon annans skull, gjorde för ett år sen med pojkvännen, men det tar på en så EXTREMT mycket då det fortfarande är hans mamma, hon har bett honom göra slut med mig.. Och jag känner väl på något sätt att det ändå är hans mamma, så för att ej vara respektlös så svarade jag inte ens.. :'(

2013-04-30
Himen
Himen

Blå och fy vad jobbigt!! Hur tänker hon egentligen?? Kommer hon inte ihåg hur det är att vara gravid? Man, iaf jag, är beroende av stöd och blir så sårad om någon skulle vara så elak som din svärmor.. Jag kan tyvärr inte ge dig råd i hur du ska göra men kom ihåg att din lycka över barnet är det ingen som kan ta ifrån dig! Det är hon som går miste om något, inte du! Kram!

2013-04-30
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...