App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Njut av den sista tiden innan förlossningen

Mitt bästa tips är att förbereda allting i god tid så att du kan spara den sista tiden till dig själv. Tänk på att sova och njuta av varje sekund för när barnet kommer förändras allting och all fokus kretsar runt barnet. När det kommer till barnvagnen så kan jag rekommendera Emmaljunga Metro city för den som gillar en lätt och smidig vagn som inte tar stor plats. Vänta med spjälsängen, mitt barn sov de första tre månaderna i barnvagnen och idag sover han med oss och vägrar sova i spjälsängen. Köp inte kläder som är svåra att ta på tänk på att det ska vara mjukt och enkelt. För den som vill spara några slantar kan det vara perfekt att köpa några prylar begagnat som tex bärsele, babygym och babysitter. Mitt barn har knappt använt babygymmet som kostade 600 kr så det var verkligen slöseri på pengar.

2013-04-29
Shirin1982
Shirin1982

Jag njuter inte precis av foglosssningar, ryggont o allt annat besvär man har just nu....jag njuter den stunden när jag har min lilla bebbe i famnen.

2013-04-29
Jezzizca
Jezzizca

Nja de där me spjällsängen håller jag inte med om.. Vänj vid sängen från början istället för vagnen.. Oftast sover både barn o förälder bäst i separata sängar.. Visst har lilla. Sovit i min säng då o då.. Men hade sängen precis intill sängen!!

2013-04-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...