App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hopplösa underbara unge!

Nu är vi inne i en ny period av väääääldigt lååååånga nattningar. Han är sååååå trött och lägger sig gärna i sängen och myser. MEN sedan börjar pillandet, snurrandes, cyklandet med benen, vridandes, flaxandes. Är helt säkert på att det finns en myrstack under hans täcke. Jag tror han var på väg att somna 20-30 gånger men varje gång de tunga ögonblicken äntligen går igen rycker han till eller snurrar runt och liksom väcker sig själv. Undra om det kan vara någon typ av växt spurt han är inne i så det liksom kryper i kroppen så fort han slappnar av. För det är ju inte det att han inte vill sova utan mer att kroppen inte låter hjärnan komma till ro... Gissa hur många gånger jag nickade till under tiden :-)

2013-04-29
emcb
emcb

Här har de varit blunda för att sedan öppna ögonen, frågar var alla är, gömt sig under täcket, bäddat mig med sin snutte, vänt på sig, lagt kudden vid fötterna och låtsas sovit för att samla kraft för att inte vilja ligga kvar... En trött mamma fick ha lillan uppe en timme längre.. Sedan fick pappan ta över... Tja de var iaf inget skrikande o bråkande iaf ;)

2013-04-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

så gör min lilla åxå.. helt hopplös.. hon kan va så trött så trött ändå så lyckas hon väcka sig själv 1000 gånger innan hon tillslut somnar

2013-04-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...