App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Doppresent till gudbarn??

HJÄLP!! Fick för fem minuter sen veta att min sambo ska bli gudfar åt en liten flicka (vänner till familjen) i slutet av Maj. Genast slår paniken in, vad sjutton köper man i doppresent till sitt gudbarn?!?! Själv har jag varit på ett dop i hela mitt liv och jag var då tio år gammal så jag minns varken hur det gick till eller vad jag med föräldrar gav i present. Min sambo har samma erfarenheter av dop. Snälla, jag behöver tips, råd och idéer från er erfarna medlemmar!

2013-04-29
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Maken är gudfar åt ett par kompisars son och han fick en broderad doptavla (jag broderade själv) men den hade han fått oavsett. Lillan hade namngivning i helgen och hon fick ett handritat porträtt av sig själv (gudfadern är konstnärligt lagd), sparbössa och matbestick och gudmoderns hade inte kommit, men hon sa att hon skulle fixa en läragåbil, efter önskemål från oss.

2013-04-30
Yrwen
Yrwen

Tack tack tack för era tips!! Ska skriva ner och så får vi se vad det blir ;)

2013-04-30
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Fråga annars föräldrarna vad dom kan tänkas vilja ha åt flickan. Vet att min ena systers gudfar startade ett fondsparande eller nå liknande i min syster namn, som bara hon kan komma åt å då först vid 18 års ålder. Men det är ju 14 år sen så vet ej hur det funkar idag. Kanske inte de roligaste men kanske uppskattat sen i framtiden. Annars finns ju många minnes grejor, smycken, tavlor, sked, sparbössa där namn å födelseuppgifter å kanske dopets datum skrivs in.

2013-04-29
ica_86
ica_86

Vilken fin idé! Kollade på dopsmycken och det fanns ju jättemycket fint som de kan ha även som äldre!

2013-04-29
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...